Brøndbyparken Lejligheder 2023 Banner Brøndbyparken Lejligheder 2023 Banner

Det intelligente bolignetværk i Brøndbyparken

Et direktørskifte på vej

I Brøndbyparken står de overfor et skifte. Den nuværende direktør Esbern Ott går efter planen på pension i slutningen af 2024, og Søren Ljørring er den næste mand, der skal overtage det store ansvar for at drive Brøndbyparken godt videre.

Og det kræver sin mand at overtage en post, der i dag drives på baggrund af et stor know-how og mange års erfaring.

Brøndbyparken tilbyder nemlig en stor pallette af services til deres beboere, og de har samtidig været utrolig gode til at følge med i den teknologiske udvikling. Et aspekt der kommer dem til gode i dag, hvor en ny mand snart skal overtage roret.

Tilbyd det bedste netværk
Brøndbyparken Direktør Info Brøndbyparken Direktør Info Mobil

HyperConnect holder foreningen i hånden

Brøndbyparken har for flere år siden valgt at etablere et intelligent bolignetværk. Løsningen hedder HyperConnect og er et beskyttet og sikret netværk, hvor man altid kan tilkoble flere services, i takt med at de kommer til.

I dag har Brøndbyparken bredbånd, telefoni, vaskerier, adgangskontrol og nu også ladestandere tilknyttet HyperConnect. HyperConnect er en skalerbar løsning, som løbende kan udvides med andre teknologiske muligheder såsom dørtelefonanlæg, videoovervågning, solcelleanlæg og meget andet.

Ud over at HyperConnect er skalerbart, så er det også en sikker løsning, idet data og vigtigt infrastruktur er beskyttet og bevaret.

Søren Ljørring, Brøndbyparkens kommende direktør:
”Jeg ved, at der ikke er noget vigtigt information, der går tabt imellem den nuværende direktør Esbern og jeg. DKTV styrer Brøndbyparkens netværk og infrastruktur via HyperConnect, der sikrer, at al den vigtige viden beskyttes. Det er meget trygt for mig, at jeg ved, at vi altid kan komme ind i vores teknik i samarbejde med DKTV og HyperConnect.”

 

Et lukket netværk der er sikret mod hacking

For at undgå at ens boligforening bliver hacket, er det vigtigt, at de forskellige enheder løbende bliver opdateret og holdt ved lige. Derfor overvåger DKTV netværket i Brøndbyparken 24/7 og holder øje med uregelmæssigheder og fejl.

I princippet kan en hacker begå indbrud i alle enheder, der har en IP-adresse – det kan fx være en vaskemaskine eller et overvågningskamera, hvis den vel at mærke ikke er sikret med en firewall og er overvåget. Et sådan ’hack’ kan ikke ske med HyperConnect, der holder foreningen i hånden hele vejen – også i forbindelse med udskiftning af nøglemedarbejdere.

Kontakt os og lær mere
Et Sikret Netværk I Brøndbyparken Et Sikret Netværk I Brøndbyparken Mobil

Beboerne i Brøndbyparken føler, at de er i trygge hænder

I Brøndbyparken vægtes tryghed og socialt ansvar højt – og det kan man tydeligt mærke, når man går rundt imellem boligblokkene, der er omringet af grønne arealer og smukke blomsterbede.

Omkring fælleshuset summer det af aktiviteter for alle aldre, og de nye legepladser tiltrækker unge børnefamilier. Der afholdes også en årlig sommerfest, hvor alle kan prøve karruseller og nyde en is til en fornuftig pris.

Det gode fællesskab vil ledelsen i Brøndbyparken gerne værne om. De har derfor valgt at øge beboernes tryghed ved at investere i overvågning og adgangskontrol – og generelt kan beboerne nyde fordele ved de mere digitaliserede services.

Digitale netværk i foreningen
Brøndbyparken Aktivitetshuset Brøndbyparken Aktivitetshuset Mobil