Sikring Til Virksomheder Sikring Til Virksomheder

Elektroniske låsesystemer

– nøglen til en mere sikker fremtid

 

Fremtidens nøgle er digital

Nøgler har det med at blive væk, men mobiltelefonen er altid ved hånden. I en verden der bliver mere og mere digital har elektroniske låsesystemer gjort op med nøglen, som vi kender den og flyttet den ind på mobilen. For administratorens skyld, for brugerens skyld, for miljøets skyld og for en sikkerheds skyld.

Nøgle- og låseadministration har gennem mange år været en tidskrævende og omkostningstung post hos administrationsselskaber, boligforeninger og erhverv. I samarbejde med iLOQ tilbyder DKTV digitale låsesystemer, der letter driften og højner sikkerheden.

Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2 Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2

iLOQ S50 – få nøglen ind på mobilen

iLOQ S50 har gjort den fysiske nøgle overflødig og åbner dermed op for en helt ny verden af muligheder.

iLOQ Manager gør det muligt at administrere alle låse, skræddersy adgangsrettighederne til den enkelte bruger og dele adgang direkte med den enkelte via en mobilapp.

Adgangsrettigheden kan gives til udvalgte steder, tidsbegrænses, overvåges og tilbagekaldes lige så hurtigt, som den blev tildelt.

Lås Op For En Verden Af Muligheder Lås Op For En Verden Af Muligheder

Track den digitale nøgle

Uden nøgler er der ingen nøgler, der bliver væk eller havner i de forkerte hænder. En beboer kan derfor føle sig tryg ved, at der ikke er andre nøgler i omløb fra tidligere beboere, mens boligforeningen slipper for at udskifte låse og nøgler.

Skal håndværkere have adgang til serverrum eller andre kritiske områder, tildeles tidsbegrænset adgang til udvalgte rum. Samtidig spares både administrator og håndværker for en masse logistik, tid og besvær i forbindelse med nøgleudveksling.

På den måde eliminerer den elektroniske låseteknologi de sikkerhedsrisici, der er forbundet med fysiske nøgler og gør det muligt at tracke og dokumentere, hvem der har haft adgang til hvad.

Lås op for nye muligheder med iLOQ

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

En bæredygtig løsning

iLOQs elektroniske låsesystemer bygger på en batterifri teknologi baseret energy harvesting. Udover at eliminere ressourcespild til nøgleproduktion, sparer teknologien miljøet for 27.000 kg batteriaffald årligt.

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

En økonomisk løsning

Budgetter til nøgleproduktion, vedligehold og udskiftning af nøgler, batterier og låse frafalder helt, mens høje omkostninger til administration samt spildtid og logistik i forbindelse med nøgleudveksling reduceres markant.

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

En sikker løsning

Med iLOQs intelligente adgangsstyring kan administrator tildele, tilbagekalde, tidsbegrænse og tracke adgangsrettighederne. Det giver fuldt overblik for administrator, højner sikkerheden og skaber mere tryghed.

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

En fremtidssikret løsning

Virksomheder vokser sig større, infrastruktur ændrer sig og boligforeninger renoveres. iLOQ er en fuld skalerbar løsning, som kan justeres og udvides til at matche de ændrede udfordringer og behov.

Elektroniske låsesystemer til boligforeninger

Der cirkulerer mange mennesker gennem boligforeningen. Nye beboere flytter ind, andre flytter ud. Håndværkere og rengøringspersonale udfører et stykke arbejde. Gæster kommer og går.

Et elektronisk låsesystem giver ejendomsadministrator overblik over, hvem der har adgang til opgange, vaskeri og andre fælleslokaler.

Med færre uautoriserede besøgende mindskes risikoen for indbrud og hærværk, alt imens beboeren ikke skal bekymre sig om, hvorvidt tidligere beboere og andre ligger inde med nøgler til boligen.

Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2 Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2

DKTV og iLOQ låser op for en verden af muligheder

I samarbejde med iLOQ kan vi tilbyde erhvervskunder og boligforeninger en mere sikker, avanceret og fleksibel låseteknologi. iLOQ S50 er det første og eneste system til mobil adgangsstyring med batterifri låsecylindre, der høster strøm til oplåsning ved hjælp af en smartphone med NFC-teknologi.

Hos DKTV Sikring har vi arbejdet med sikringsløsninger til boligforeninger og erhverv i mere end 40, og vi er med jer hele vejen: fra rådgivning og planlægning til eksekvering, overvågning og løbende servicering.

Vores teknikere kører i hele landet og er klar til at rykke ud, hurtigt og professionelt.

Kontakt os
Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2 Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2