Tyverialarm – Sikkerheden Rykker Ud Tyverialarm – Sikkerheden Rykker Ud Dktv Sikring

Tyverialarm – sikkerheden rykker ud

Det handler ikke bare om tyveri og indbrud

En tyverialarm handler først og fremmest om tryghed. Dine medarbejderes tryghed, beboernes tryghed og trygheden i at vide, at det ikke er hvem som helst, der får adgang til vigtige oplysninger, IT-systemer og energianlæg.

Sådan Øger Vi Sikkerheden I Boligforeningen Sådan Øger Vi Sikkerheden I Boligforeningen Dktv Sikring

Der er mange ting, der kan få alarmklokkerne til at ringe…

Glasrudedetektor, bevægelsescensor eller magnetkontakter? Trådløse eller trådførende? Alarmer kommer i alle afskygninger og udløses på mange forskellige måder. Hos DKTV starter vi imidlertid ikke med løsningen. Vi starter med at undersøge de udfordringer og behov, den enkelte virksomhed eller forening har. For først derefter kan vi skræddersy den helt rette løsning.

DKTV Sikring har fulgt udviklingen inden for tyverialarmer og andre sikringsløsninger gennem mere end 40 år. I lige så lang tid har vi skræddersyet og installeret sikringsløsninger. Med andre ord: vi kender udfordringerne og har løsningerne.

Der Er Mange Ting, Der Kan Få Alarmklokkerne Til At Ringe Der Er Mange Ting, Der Kan Få Alarmklokkerne Til At Ringe Dktv Sikring

Tænk tyverialarmen ind i sikringsstrategien

  • Hos mange forsikringsselskaber er det et forsikringskrav, at visse områder i virksomheden eller boligforeningen er udstyret med en alarm.
  • En tyverialarm har en præventiv effekt og mindsker risikoen for svind, hærværk og udgifter hertil.
  • Tyverialarmen kan knyttes til andre sikringsløsninger, bl.a. videoovervågning.
  • Alarmen udløser øjeblikkeligt en forhåndsordre til vagt eller politi, som kan rykke hurtigt ud.
  • Alarmsystemet kan skræddersyes og dimensioneres til virksomheder og boligforeninger i alle størrelser og med forskellige behov.
Tænk Tyverialarmen Ind I Sikringsstrategien Tænk Tyverialarmen Ind I Sikringsstrategien Dktv Sikring

24 timers overvågning

Med tyverialarmer fra DKTV Sikring har I garanti for, at virksomheden, hotellet eller boligforeningen er under opsyn dag og nat.

Tyverialarmerne bliver overvåget af en kontrolcentral 24 timer i døgnet. I tilfælde af indbrud går alarmen i gang og sender et signal til kontrolcentralen, som ud fra en forhåndsordre enten sender vagt eller politi afsted.

24 Timers Overvågning 24 Timers Overvågning Dktv Sikring

Tyverialarm til erhverv

Skab mere tryghed for medarbejderne og beskyt virksomhedens værdier med en tyverialarm. Små såvel som store virksomheder kan have glæde af et alarmsystem, i mange tilfælde som en del af en større sikringsløsning i kombination med bl.a. videoovervågning.

Tyverialarmen har først og fremmest en præventiv effekt, der mindsker risikoen for indbrud eller indbrudsforsøg. I tilfælde hvor ubudne gæster alligevel vover pelsen og begår indbrud, vil tyven blive stresset af alarmen og komme hurtigere ud igen. Foruden at beskytte inventar, IT og andre værdier undgår virksomheden driftsforstyrrelser som følge af indbrud.

Imponerede Hoteller Imponerende Løsninger Imponerede Hoteller Imponerende Løsninger Mobil
Lever Virksomheden Op Til Forsikringskravet

Lever virksomheden op til forsikringskravet?

Virksomhedens sikringsniveau bestemmes ud fra en række risikofaktorer. Det er forsikringsselskabet, der afgør hvilket sikringsniveau, der gælder for den enkelte virksomhed, men det er op til virksomheden selv at sørge for, at sikringsløsningerne lever op til forsikringskravet.

Det kan imidlertid være en jungle at hitte rundt i forsikringskrav og sikringsløsninger. DKTV Sikring er godkendt til at levere alarmer og andre sikringsløsninger på alle seks sikringsniveauer. Dermed leverer vi ikke kun løsningerne – vi rådgiver om mulighederne og sikrer, at løsningerne matcher forsikringskravet.

Se flere erhvervsløsninger

Tyverialarm til boligforeninger

I boligforeningen kan det være en god idé at sikre visse områder med en tyverialarm. Dels for at minimere risikoen for hærværk i teknikrum, fælleslokaler og andre områder, der ikke benyttes af beboerne dagligt. Dels for at sikre administration og ejendomskontorer mod indbrud.

Tyverialarmen beskytter ikke kun boligforeningen mod materielle tab, hærværk og uønskede udgifter hertil. Et alarmsystem kan også medvirke til, at vigtige dokumenter og oplysninger om beboerne ikke havner i de forkerte hænder, ligesom kritiske funktioner, herunder IT-systemer og energistyring af ejendommen mv. beskyttes. En tyverialarm handler altså ikke bare om tyveri – men om beboernes tryghed.

Tyverialarm Til Boligforeninger Tyverialarm Til Boligforeninger Dktv Sikring

Webinar: Boligforeninger deler ud af erfaringerne

Mød to boligforeninger, som begge har højnet trygheden ved hjælp af smarte sikringsløsninger.

Ellemarken ved Køge og Taastrupgaard på den københavnske vestegn deler ud af deres erfaringer, mens Natteravnene kigger forbi med et indlæg om tryghed i nattelivet.

DKTV – skræddersyet sikkerhed

Vi installerer ikke bare en alarm. Vi skræddersyr alarmsystemer og kombinerede løsninger, der matcher virksomhedens eller foreningens budgetter, behov og udfordringer.

DKTV Sikring er ISO-certificeret, medlem af Sikringsbranchen en del af TDC. Vi er med jer hele vejen: fra rådgivning og planlægning til installering, overvågning og løbende servicering af jeres sikringsløsninger.

Vi dækker hele landet, og vores serviceteknikere er altid klar til at rykke ud, hurtigt og professionelt.

Kontakt os i dag
Dktv Teknikerbil I Boligforening Dktv Teknikerbil I Boligforening Mobil