Solceller Til Virksomheder Og Offentlige Solceller Til Virksomheder Og Offentlige Mobil

Invester i fremtiden med solcelleanlæg fra DKTV

Spar på jeres driftsomkostninger og styrk jeres grønne image

Det kan være en smart beslutning for jer som virksomhed at skifte fra konventionel til vedvarende energi og dermed reducere jeres driftsomkostninger.

Solenergi er en oplagt og fremtidssikker løsning at tænke ind både i forbindelse med nybyggeri, men også på jeres eksisterende bygninger. Og så er tilbagebetalingstiden kort – cirka 7-10 år.

Solenergi bidrager også til at opfylde de stigende krav til CO2-reduktion og vil styrke jer i andre CSR-relaterede sammenhænge.

Kontakt os her
Solskin Over Danmark Solskin Over Danmark Mobil

Førende solcelleteknologi til konkurrencedygtige priser

DKTV tilbyder komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt af sortiment af paneler, invertere og batteri. Og vores kunder kan nyde fordel af dansk support og vejledning, erfarne installatører, gode garantiforhold og høj leveringssikkerhed.

Sol Solpanel

Solcellepanel

Sol Inverter

Inverter

Sol Hybrid Inverter

Hybrid inverter

Sol Batteri

Batteri

Vi matcher alle typer behov

Ikke to virksomheder er ens. Der er store forskelle på behovet for kWh, samt forskellige forbrugsmønstre. Og hvad angår selve energiproduktionen, spiller tagkonstruktion og -hældning på jeres bygninger, samt placeringen i forhold til solen også en væsentlig rolle.

Vi anbefaler, at anlægget som minimum dækker 50 % af jeres forbrug.

Kontaktpersoner
Skruetrækker Montering Solcelle På Tag København Skruetrækker Montering Solcelle På Tag København Mobil
Hvad Koster Solceller Stort Anlæg B2b

Solcellepriser

Prisen på jeres solcelle anlæg afhænger af jeres forbrug og de rammer, I har at gøre godt med, for at kunne producere solenergi. Den afhænger også af typen af anlæg, samt om anlægget kræver en eventuel forstærkning af jeres tag.

Det betaler sig at tænke et solcelle projekt ind i et allerede planlagt bygge- eller renoveringsprojekt.

 

Lagring af sol til senere brug

Selvom Danmark er et køligt land, så vil I med vores effektive anlæg producere solcelleenergi året rundt. Energien produceres i dagtimerne, derfor er det også det tidspunkt, det skal bruges. Overskydende el sendes retur til elnettet, medmindre I investerer i et batteri, der lagrer strømmen til senere brug.

Det kan for mange være en god investering, der betaler sig. Og ligesom solceller kommer i mange modeller, gør batteriløsningerne det samme. Vi hjælper jer med den rette løsning.

Kilde: https://www.tv2east.dk/tv-2/solrekord-slaaet-uhoert-og-ekstrem

 

Vi er med hele vejen

Solcelleanlæg er for de fleste en stor investering og en vigtig beslutning at skulle træffe. Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe jer hele vejen. Fra den indledende rådgivning, til besigtigelse af jeres bygninger og potentiale for energiproduktion, til et skræddersyet tilbud – samt til hele opsætningen af anlægget og den efterfølgende service.

Dktv Bil Foran Byggeplads I Værløse

Hvorfor vælge DKTV:

- Vi matcher alle typer behov

- Bredt sortiment af solceller og invertere

- Lokalt repræsenteret

- Garanti og leveringssikkerhed

- Konkurrencedygtige priser

- Kort tilbagebetalingstid og lang levetid

- Dansk support og vejledning.

Kontakt os her