Tryg hvor du bor Tryg hvor du bor

Webinar:

tryg hvor
du bor

Meld dig til vores webinar:
Onsdag d. 12. oktober kl. 19.30

I DKTV har vi mange års erfaring med at skabe større tryghed i netop udsatte områder og i boligforeninger. Den erfaring vil vi gerne dele ud af.

På webinaret kan du høre om, hvordan flere af vores kunder har arbejdet med at skabe større tryghed i deres foreninger og som resultat har oplevet mindre kriminalitet og hærværk.

Firma/forening
Bevis du ikke er en robot

Vær tålmodig - der kan gå 10 sekunder inden du sendes videre...

”Altså i 9 ud af 10 tilfælde, så er det jo internt i banderne, at balladen opstår. Men det, at de ved, at overvågningen er der, det gør altså, at der opstår færre konflikter. Og så er det jo også vigtigt for mig, at beboerne her føler sig trygge”

- Niels Hyllested, ejendomsfunktionær i AlmenBo afdeling 41.

 

Altid sikret med DKTV Sikring

Trygheden er faldet i Danmark gennem de seneste år. Og frygten for at blive overfaldet – specielt om aftenen og natten – er steget markant.

Ifølge TrygFondens tryghedsmåling i 2021 er lidt over halvdelen af de 18-29-årige utrygge ved at bevæge sig rundt i mørke i deres lokalområde.

Og tendensen er endnu højere, hvis man kigger på de boligområder, som er specielt udsatte.

Sikringsløsninger
Altid Sikret Med Dktvsikring Altid Sikret Med Dktvsikring Resp
"I dag er det meget nemmere for os at løfte bevismaterialerne. De taler nemlig for sig selv. (...) Det er dejligt nemt for os, og vi ved, at sagen er i trygge hænder.

Derudover har videoovervågning en præventiv effekt i og med at folk ved, at de er der. Så vi oplever også færre hændelser end hidtil … og det er vi jo selvfølgelig rigtig glade for!"

- Michael Riis Nyrand, som er ejendomsleder i Tåstrupgård