Svend Erik Gravearbejde Antenneforening Jubilæum Svend Erik Gravearbejde Antenneforening Jubilæum Mobil

Stærkere sammen gennem 50 år

De første pionerer

Historien om DKTV er historien om en helt ­speciel virksomhed og dens særlige udvikling med vellykkede fusioner af en række opstarts- og vækstvirksomheder med forskellige specialer og ­kulturer.

Det er også en fortælling om, hvordan det som noget ganske imponerende er lykkedes at samle disse virksomheder i én stor landsdækkende installations­virksomhed, hvor vi har bevaret pionerånden og ­kulturen.

I 50 år har vi sammen med stærke og entusiastiske pionerer blandt vores kunder, samarbejdspartnere og internt i virksomheden været med til at præge og udvikle den digitale infrastruktur i Danmark.

Dette har kun kunne lade sig gøre fordi vi i fællesskab har nået de mål, som vi hver især ikke ville kunne opnå alene. Ud fra en årelang erkendelse af, at vi er stærkere sammen.

De Første Pionerer Kabel Tv De Første Pionerer Kabel Tv Mobil

TV’et startede det hele

Det allerførste frø til det, vi i dag kender som DKTV, bliver lagt i slutningen af 60’erne og ­starten af 70’erne. TV’et – eller fjernsynet, som det bliver kaldt – er hurtigt blevet et populært møbel i danskernes dagligstue. Der er på det tidspunkt kun én TV-kanal til ­rådighed, nemlig Danmarks Radio, der sender nogle ganske få ­timers TV om dagen i sort/hvid.

På trods af det ­begrænsede udbud er danskerne vilde med at se fjernsyn. Antallet af licensbetalere stiger i 1960’erne med 1 million fra lige omkring 300.000 husstande i 1960 til cirka 1,3 millioner husstande i 1970.

FDA har anmeldt vores jubilæumsbog ”Stærkere sammen gennem 50 år”, og vi er stolte over, at den har fået 5 ud af 6 antennemaster. Men vi er allermest stolte over, at bogen giver et godt indblik i den teknologiske udvikling gennem 50 år – og hvilken betydning den har haft. Se FDA-orientering og anmeldelsen her:

FDA-orientering
Tvet Startede Det Hele Vm I Kolonihavehuset 1970 Tvet Startede Det Hele Vm I Kolonihavehuset 1970 Mobil

Se eller gense vores virtuelle bogreception:

En stærk kultur

Mange af de værdier som DKTV oprindelig er bygget på - at man er stærkere sammen og kan opnå mere sammen end man kan hver for sig – lever i virksomheden i dag.

Det gælder også blandt medarbejderne, som i deres arbejde oplever det hver dag.

Teknik Fiberkabling Bolignet

I konstant udvikling

Udviklingen står ikke stille her 50 år efter, hverken for samfundet eller for DKTV. Der er masser af nye projekter, der skal udføres, samt nye produkter, der skal udvikles. Alt sammen til glæde for kunderne.

“Vi er gået fra at servicere antenneforeninger til at trække boligforeningerne med ind i vores forretning. Og den beslut­ning har åbnet dørene til mange af de nye services, vi udfører nu og det har medvirket til, at vi har etableret flere nye interessante forretningsområder.” - Henrik Dudek, adm. direktør

Og bolig­foreningerne som kunder fører til nogle af de ­aktiviteter, der er en væsentlig del af rygraden i DKTV i dag. Og formentlig i mange år fremover. Det gælder både bredbånd, telefoni, netværksløsninger og sikringsydelser – blandt andet netværkskonceptet HyperConnect.

 

DKTV – stærkere sammen

DKTV har igennem historien mange gange mødt store og små udfordringer - og altid fundet en løsning på disse udfordringer.

Virksomheden har på­taget sig store opgaver – og løst dem med en ukuelig vilje til at lykkes sammen med kunderne. Dette er en afgørende del af dens historie og DNA – Stærkere Sammen – og det er med stor sandsynlighed derfor, at DKTV fortsat den dag i dag er gennemsyret af en stærk pionerånd.

DKTV har med en stærk kultur udviklet sig fra at bygge fællesantenneanlæg til, at man i dag er en af Danmarks største installationsvirksomheder inden for netværk, sikkerhed og infrastruktur. Omsætningen nærmer sig så småt en milliard kroner, og virksomheden beskæftiger tæt på 600 medarbejdere.

Stærkere Sammen Biler Fiberarbejde Stærkere Sammen Biler Fiberarbejde Mobil

GENVEJE