Dansk Kabel TV modtager ISO 14001 certifikat i miljøledelse

Dansk Kabel TV fik i sidste uge, sammen med resten af TDC Group, overrakt miljøcertifikatet ISO 14001.

ISO 14001 er en standard, der skal skabe rammer for de organisationer, der ønsker at have ekstra fokus på miljø og bæredygtighed og implementere ændringer på tværs af organisationen. 

Certifikat Miljøledelse Dansk Kabel Tv Bæredygtig News Certifikat Miljøledelse Dansk Kabel Tv Bæredygtig News Mobil

I Dansk Kabel TV er uddelingen af certifikatet kun et skridt på vejen. De har nemlig et mål om at blive en Co2-neutral virksomhed i 2028. Derfor har arbejdet med den grønne omstilling også stået på i noget tid. Arbejdet favner bredt, lige fra små nære ting, som affaldssortering og indføring af vegetardage i kantinen, til større langsigtede, som at få implementeret El-biler til teknikerne og udskiftning af servere, som i Dansk Kabel TV står for omkring 90% af vores co2 udledningen.

Michael Sylvestersen, Driftschef i Dansk Kabel TV, udtaler: 

”For os er det vigtigt, at vi gør, hvad vi kan, for at passe på vores klode, så den vil være her mange år endnu. Derfor prøver vi Dansk Kabel TV ikke kun at ændre ting på arbejdspladsen.

Vi ønsker at inddrage alle vores medarbejdere i processen, så det kan blive en god og vedvarende vane at for eksempel sortere sit affald korrekt, både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Vi ønsker at lave om på folks vanetænkning – ikke kun mens de er på arbejdet, men hele døgnet.”