Direktør Henrik Dudek går forrest i arbejdet for Natteravnene

Dansk Kabel TVs Direktør tager samarbejdet med Natteravnene til nye højder ved at melde sig som frivillig Natteravn i Ringsted. En lørdag januar var han således på tur med Natteravnene Danmark i hans hjemby Ringsted.

Selvom det var en rolig vinteraften, så var det for Henrik starten på noget nyt. Da Dansk Kabel TV sidste år indledte et samarbejde med Natteravnene, var han blandt de allerførste til at melde sig på banen som frivillig Natteravn.

Prøvetur Med Natteravnene Og Dansk Kabel Tv Dudek Prøvetur Med Natteravnene Og Dansk Kabel Tv Dudek
”Dette er en oplagt mulighed for mig, for at give noget tilbage til det samfund, hvor både jeg og mine børn er vokset op. Det betyder meget for mig, at Ringsted er et trygt sted at færdes – også om natten.” - Henrik Dudek

Henrik Dudek er i forvejen meget involveret i foreningslivet i Ringsted, og derfor var han heller ikke sen til at invitere Natteravnene i Ringsted til håndbold-topkamp i Dansk Kabel TV Arena.

Sammen skulle han og otte ’ravne’ se topkampen imellem TMS Ringsted og HC Midtjylland. Natteravnene Danmark fik desuden mulighed for at sprede budskabet om, hvilken forskel man kan gøre som natteravn til mere end 150 sponsorer og gæster. Og dagen var en succes. Fem nye ravne blev rekrutteret på dagen, deriblandt Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten, og yderligere 20 gæster skrev sig op som interesseret i det frivillige arbejde.

Læs mere om vores samarbejde med Natteravnene

I Dansk Kabel TV samarbejder vi med Natteravnene, fordi vi gerne vil være med til at skabe tryghed, livsglæde og gode fællesskaber i lokalområderne, på gaden og i vores antenne- og boligforeninger. 

Læs mere om samarbejdet
Prøvetur Med Natteravnene Og Dansk Kabel Tv Prøvetur Med Natteravnene Og Dansk Kabel Tv