Pressemeddelelse, 31. januar 2023

Dansk Naturfredningsforening blev klart nr. 1, da DKTV's jury skulle vælge blandt 12 organisationer, der var indstillet til at blive virksomhedens nye samarbejdspartner.

Det nye samarbejde skal bidrage til DKTV's fortsatte arbejde med at styrke virksomhedens image over for kunder, medarbejdere og omverden.

Et image som en ansvarlig virksomhed, der tager aktiv del i et fælles samfundsansvar, og samtidig støtter op om det ambitiøse klimamål om 100% CO2-neutralitet i 2028 anført af TDC net.

Dktv Teknikerbil I Marken Dktv Teknikerbil I Marken Mobil
Det helt centrale for os, når vi går ud og peger på en ny samarbejdspartner til vores CSR-relaterede aktiviteter, er, at det er en partner med nogle stærke fællesskabsværdier, og som er lokalt forankret i hele landet - ligesom vi er.

Det skal være en organisation med en mærkesag, der matcher vores medarbejdere og kunder, og hvor det er gjort nemt at komme hurtigt fra tanke til handling,

Det handler ikke kun om at donere penge

Vi vil gerne gøre mere end blot aflevere en pose penge. Hvis samarbejdet skal have en seriøs effekt, så skal det aktiveres gennem en række fælles aktiviteter, som både vores medarbejdere og kunder kan engagere sig i. Det muliggør netop Danmarks Naturfredningsforening med deres projekter og landsdækkende aktiviteter, som vi forholdsvis nemt kan koble os på. For det handler om at gøre det helt konkret for vores medarbejdere og kunder, hvordan de kan gøre en forskel for klimaet og naturen.

Vi oplever en generel efterspørgsel efter at kunne være med til at bidrage som almindelig dansker til den grønne omstilling. Men det kan ofte virke meget stort og udefinerbart. Her kan vi som virksomhed hjælpe vores medarbejdere ved at gøre det mere tilgængeligt for dem at være med og gøre en forskel.

Fællesskabet omkring den form for indsats og at kunne vise, at det nytter, giver en betydelig værdi hos os.

Affaldsindsamling Danmarks Naturfredningsforening Børn Ved En Sø Affaldsindsamling Danmarks Naturfredningsforening Børn Ved En Sø Mobil
Dktv Bil Og Vindmølle

Bag om samarbejdet

Overordnet har de to parter fundet sammen på baggrund af fælles interesser og værdier om at passe på vores fælles natur, holde den ren og få mere af den, samt at inspirere flest mulige danskere til ansvarlighed omkring vores affald og at holde naturen og miljøet rent

Læs mere på: dktv.dk/danmarksnaturfredningsforening eller https://www.affaldsindsamlingen.dk/virksomheder/