Støtte til kronisk syge børn og deres familier

DKTV støtter endnu engang Bike4Kids, når de til sommer cykler gennem Danmark for at samle penge ind til SMIL-fonden. Det er 4. år i træk, at DKTV vælger at støtte den gode sag, men særligt for i år er, at DKTV har inviteret sine kunder fra antenne- og boligforeningernes bestyrelser til at cykle med.

Kunderne er allerede i gang med træningen til tourens 5 etaper, der køres i perioden 25.-29 juni. Hver etape er ca. 140 km lang og går igennem store dele af Danmark. Rytterne træner sammen ved fælles ugentlige træningskørsler og ved testkørsler, hvor de særligt øver teknikken med at cykle i store grupper.

Bike 4 Kids Sponsorat Bike 4 Kids Sponsorat Mobil

SMIL-fonden

SMIL-fonden støtter de sygdomsramte børn og deres familier blandt andet med en årlig SMIL-camp. Cykelrytterne er derved med til at give de alvorligt syge børn og deres familier et afbræk fra den ofte hårde hverdag med et sygdomsforløb.

Når DKTV støtter dette formål, er det med baggrund i et ønske om at hjælpe og støtte dem, som virkelig har brug for det.

”Vi er rigtig glade for at kunne gøre en forskel for sygdomsramte børn og unge, samtidig med at vi giver vores medarbejdere og kunder en god oplevelse. Vi er nemlig meget enige med både Bike4Kids og SMIL-fonden om, at gode fællesskaber er med til at gøre en stor forskel,” siger Maja Aagaard, som er chef for Produkt, Marketing og Kommunikation i DKTV. Netop ’fællesskab’ er også en af de værdier, som DKTV bygger på.

 #stærkeresammen

Bike 4 Kids Sponsorat Hold Bike 4 Kids Sponsorat Hold Mobil