Dansk Kabel TV indgår et samarbejde med HomeCharge

Dansk Kabel TV har indgået en aftale med HomeCharge om et nyt samarbejde. HomeCharge leverer en konceptløsning med el-bil ladestandere til private hjem, og Dansk Kabel TV bliver fast installatør- og servicepartner på alle opgaver.

Dansk Kabel TV bliver fremover fast samarbejdspartner med den nystartede spiller på markedet for el-bil ladestandere, HomeCharge. Samarbejdet betyder, at Dansk Kabel TV kommer til at stå for både installation af ladestanderne samt servicering af dem for alle HomeCharges kunder.

Om HomeCharge
Sådan Monteres En Elbils Lader Homecharge Dktv Lader Sådan Monteres En Elbils Lader Homecharge Dktv Lader Mobil
”Vi er meget glade for at Dansk Kabel TV har valgt at sige ja til at være vores faste samarbejdspartner, og vi ved, at deres fokus på kvalitet og ordentlighed kommer vores kunder til gavn”, udtaler stifter, Martin Dahl.

For Dansk Kabel TV er det en udvidelse af produktsortimentet, som Henrik Dudek, Direktør i Dansk Kabel TV, ser som en naturlig udvikling: 

”I Dansk Kabel TV er vi eksperter i installation af rigtig mange forskellige typer af opgaver, og vi har desuden egen gravekapacitet. Så det giver god mening for os at udvide vores kompetencer i denne retning. Derudover har vi stort fokus på bæredygtighed, så vi arbejder hele tiden på, at vores produkter også afspejler det og bliver mere og mere klimavenlige. Dette understøttes af den miljørigtige ladeboks fra HomeCharge”.