HyperConnect løsning til Nordbro kollegiet på Nørrebro

Dansk Kabel TV er hovedentreprenør på bolignetværket hos Nordbro, som netop er bygget færdigt. Bolignetværket består af et HyperConnect netværk, som danner fundamentet for mange af byggeriets andre løsninger såsom WiFi, energistyring og dørtelefoni.

HyperConnect er en helt ny digital måde at tænke mange forskellige løsninger sammen på, som før var baseret på hver sin platform og krævede meget tid og administration af boligforeningen.

Nordbro Hænger Digitalisering Og Byggeri Sammen Nordbro Hænger Digitalisering Og Byggeri Sammen Resp

Nordbro er et helt nyt byggeri, som består af 510 studie- og familielejligheder på Nørrebro. Byggeriet startede i 2016 og blev færdigt i 2019 og er i dag Københavns højeste offentlige udkigsplatform. Martin Staal, Driftschef i Nordbro og og Bygherrerådgiver på byggeriet, forklarer baggrunden for løsningen: 

”På Nordbro har vi ønsket at bygge et fremtidssikret kollegie, hvor de studerende kan leve et moderne liv i en digitaliseret ejendom. Derfor er alt styret digitalt og indenfor et lukket netværk. Det betyder fx at mønterne, som beboerne normalt bruger i et møntvaskeri, er udskiftet med en nøglebrik, hvor de i stedet bliver opkrævet via mobilen.”

Alt i alt forbedres både stabiliteten, sikkerheden og den daglige drift, når en ejendom som Nordbro bliver digitaliseret, og dette skaber økonomiske fordele i den daglige administration og drift.