"Stærkere sammen" er i vores DNA

Fællesskab og at løfte i flok er noget, som vi efterlever hver dag. Det er helt naturligt for os - og en del af vores DNA.

For det handler alt sammen om at være en del af et fællesskab. Det forpligter. For selv om vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker. Det skal kunne mærkes.

Gør det ordentligt

Gør det nemt

Gør det sammen

Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Mobil

Sponsorater

DKTV støtter projekter og initiativer med tydeligt afsæt i fællesskab og foreningsliv.

Det har stor betydning for vores medarbejdere og for vores fællesskabsfølelse at kunne samle os om mere end vores almindelige arbejdsliv. 

Se nedenfor et udpluk af, hvad vi støtter.

Dktv Ude Og Samle Skrald I Sydhavnen

Affaldsindsamlingen

En kampagne der sætter fokus på at passe på vores natur og at holde den ren. Kampagnen løber over en uge hvert år og afholdes af vores partner – Danmarks Naturfredningsforening.

Det er en oplagt, fælleskabsdrevet aktivitet at involvere os i sammen med vores medarbejdere. Her bliver det tydeligt, hvilke aftryk vi er med til at sætte i naturen, og den forskel vi kan være med til at gøre.

Affaldsindsamlingen
Vi Støtter Bike4kids 2019

Bike4Kids

En forening der indsamler støttemidler til danske børn med kroniske og alvorlige sygdomme.

Hvert år sætter en flok seje cykelryttere - herunder egne DKTV-repræsentanter - sig i sadlen for at cykle Danmark rundt og sprede det gode budskab.

ERFA

For os er stærke relationer og netværk i vores omverden altafgørende for vores måde at drive forretning på. Det er her, vi henter vigtig ny viden, sparring og inspiration, samt åbner døre til nye spændende projekter og samarbejder.

I 2018 lancerede vi sammen med 4 andre aktører en professionel netværksgruppe ERFA360 Hospitality. Netværket henvender sig til folk med en særlig interesse i hotelbranchen. 

Og Inden længe lancerer vi igen en ny ERFA360 netværksgruppe – denne gang for boligforeninger. Vi glæder os!

Alt om ERFA360
Erfa360 Netværksmøde Med Dansk Kabel Tv Erfa360 Netværksmøde Med Dansk Kabel Tv