Vores DNA

Fællesskab og at løfte i flok er noget, som vi efterlever hver dag. Det er helt naturligt for os - og en del af vores DNA.

For det handler alt sammen om at være en del af et fællesskab. Det forpligter. For selv om vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker. Det skal kunne mærkes.

Gør det ordentligt | Gør det nemt | Gør det sammen

Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Mobil

DKTV og Danmarks Naturfredningsforening

Vores samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening handler om at bidrage aktivt til den grønne omstilling og samtidig leve op til vores ambitiøse klimamål anført af TDC net.

Danmarks Naturfredningsforening er en partner, der matcher vores stærke fællesskabsværdier. Sammen med vores medarbejdere og kunder ønsker vi at involvere os i aktiviteter, der er med til at passe på vores natur, holde den ren og inspirere andre til at gøre det samme.

Læs mere om samarbejdet

Danmarks Naturfredningsforening Header 2023 Danmarks Naturfredningsforening Header 2023 Mobil

Sponsorater

DKTV støtter projekter og initiativer med tydelig afsæt i fællesskab og foreningsliv.

Det har stor betydning for vores medarbejdere og for vores fællesskabsfølelse at kunne samle os om mere end vores almindelige arbejdsliv.

Se nedenfor et udpluk af, hvad vi støtter.

Vi Støtter Bike4kids 2019

Bike4Kids

En forening der indsamler støttemidler til danske børn med kroniske og alvorlige sygdomme. Hvert år sætter en flok seje cykelryttere - herunder egne DKTV-repræsentanter - sig i sadlen for at cykle Danmark rundt og sprede det gode budskab.

Mere om Bike4Kids

ERFA

For os er stærke relationer og netværk i vores omverden altafgørende for vores måde at drive forretning på. Det er her, vi henter vigtig ny viden, sparring og inspiration, samt åbner døre til nye spændende projekter og samarbejder.

I 2018 lancerede vi sammen med 4 andre aktører en professionel netværksgruppe ERFA360 Hospitality. Netværket henvender sig til folk med en særlig interesse i hotelbranchen. 

Og Inden længe lancerer vi igen en ny ERFA360 netværksgruppe – denne gang for boligforeninger. Vi glæder os!

Alt om ERFA360
Erfa360 Netværksmøde Med Dansk Kabel Tv Erfa360 Netværksmøde Med Dansk Kabel Tv