Tekniker Der Laver Installation Ved Opgangsdør Tekniker Der Laver Installation Ved Opgangsdør Mobil

Elinstallationer til boligforeninger

Vi tilbyder både nye installationer samt servicering og vedligeholdelse af nuværende installationer

Vi har serviceret boligforeninger i mere end 50 år. Vi ved, hvor stor en fordel det er at have kendskab til jeres forening og jeres installationer, når nyt materiel og udstyr skal installeres og serviceres, samt de udfordringer man støder på, når kravene om sikkerhed er højt.

 

 

Jeres faste installatør - også på EL

Ved at vælge os som jeres el-installatør, får I en leverandør, som allerede kender jeres forening.

Hos DKTV varetager vi allerede rigtig mange opgaver i mange boligforeninger landet over.

Lige fra installation og servicering af alarmer, dørtelefoner og adgangskontrol, til opsætning og servicering af ladestandere samt installation og drift af bolignetværk.

Og nu kan vi også blive jeres faste el-installatør.

Elektriker Til Boligforening Elektriker Til Boligforening Mobil

Udendørs belysning

Vi hjælper også med udendørs belysning, fx til fælles adgangsveje, skralde- og cykelskure eller jule– eller effektbelysning.

Og det er både montering og installation af belysningen samt mulighed for intelligent lysstyring, såsom lyssensorer, automatisk tænd/sluk, skumringsrelæ og generelt lysstyring, som passer til bygningen og dennes bruger.   

Vi laver også specielle LED løsninger, som er enten skjulte, planforsænket eller med skråprofiler, også med lysstyring, til fx opgange eller andre fællesarealer.

Udendørs Belysning Dktv El Udendørs Belysning Dktv El Mobil

Installation af Sikringsløsninger

Vi håndterer port- og dørtelefoni samt videoovervågning til boligforeningen.

Der er mange muligheder, som kan tilpasses jeres behov, lige fra analog dørtelefoni til IP- eller app baseret. Og mulighederne kan benyttes alle steder og med mulighed for åbning af flere døre, fx til cykelskuret, skralde-, vaske- og kælderrum. 

Vi tilbyder desuden en lang række overvågningsløsninger, lige fra et enkelt overvågningskamera i et afgrænset område, der kan tilgås via ens smartphone, til større cloud-baserede løsninger med mange tilkoblede kameraer med bevægelsessensorer, fuld HD-optagelse og alarm.

Sikring i foreningen
Sikring Ved Opgang Dørtelefon Sikring Ved Opgang Dørtelefon Mobil