Fibernet Til Boligforening Gratis Fibernet Til Boligforeningen Gratis Mobil

Sådan får din boligforening fibernet

DKTV installerer i øjeblikket fibernet til danskerne

Tilbuddet om gratis fibernet er en del af strategien i TDC NET om at opbygge fremtidens digitale infrastruktur. Det er gratis at få sin afdeling tilsluttet - det kræver dog en indledende beregning og en endelig godkendelse fra TDC NET inden opstart.

Fibernettet vil på længere sigt blive fremtiden inden for bredbånd og etableres altså fuldstændig uden omkostninger for foreningen. Har I som bestyrelse modtaget et tilbud om en fibernet-løsning, hvor DKTV kommer og installerer fiber i foreningen, så anbefaler vi, at I som forening bringer tilbuddet videre til jeres beboere og takker ja til et samlet tilbud.

Kontakt os om fiber
Der Er Mange Ting, Der Kan Få Alarmklokkerne Til At Ringe Teknikerhjelm Dktv Mobil

Ingen omkostninger for forening og beboere

TDC Group investerer i disse år massivt i at give danskerne adgang til fremtidens teknologi, nemlig fibernettet. Det gør man for at være klar til fremtidens behov. Danskernes internetforbrug er femdoblet de seneste seks år, og alt tyder på, at udviklingen fortsætter i de kommende år. I den forbindelse er udrulning af fibernet i hele Danmark en vigtig brik for at sikre fremtidens digitale infrastruktur.

TDC NET lægger fiber ned i jeres afdelinger, helt op til boligerne. TDC NET / DKTV foretager al installationsarbejdet - uden omkostninger for foreningen. Beboere som tilmelder sig et produkt hos en leverandør får efterfølgende et fibernet stik installeret i boligen.

Foreningen har ingen omkostninger til drift, vedligeholdelse og evt. opgradering af fibernettet, som ejes af TDC NET.

Kontakt os om fiber
Bryd Barrieren Og Få Bedre Mobildækning Med DAS Løsning I Kontorbygningen Bryd Barrieren Og Få Bedre Mobildækning Med DAS Løsning I Kontorbygningen Mobil
Fibernet Til Foreningen Gratis Tdc Netco Fiber

Fordele for afdelingen:

  • Fibernettet stilles til rådighed uden beregning, og uanset hvilken udbyder beboerne vælger
  • Ingen omkostninger til drift for foreningen (strøm, udskiftning af udstyr, vedligeholdelse af kabler m.m.)
  • Ingen omkostninger til opgradering af fibernettet for foreningen
  • Sikkerheden varetages af TDC NetCo og altid af højeste kvalitet
Kontakt os om fiber

Et lille skridt mere

Med fiber til jeres boligforening har I allerede taget et stort skridt mod fremtidens teknologi. Hvorfor ikke tage et lille skridt mere, nu hvor vi alligevel er i gang hos jer?

Jeres bolignet kan nemt digitaliseres så det kan rumme alle jeres funktioner som dørtelefoner, videoovervågning, adgangskontrol, varmestyring, overvågning og meget andet.

Når DKTV i forvejen er i gang med at lægge fiber ind til alle beboere, tilbyder vi i samme omgang at tilføje alle jeres forskellige enheder tilføjes et smart netværk, som giver jer - i foreningen - meget store besparelser, højere driftssikkerhed og ikke mindst et rigtig godt overblik og langt lettere administration.

Det er nemt – og I kan tage ét skridt ad gangen.

Læs om løsningen her
Lettere Hverdag Med Hyperconnect Bolignet Lettere Hverdag Med Hyperconnect Bolignet Mobil