Computer Med Dktv Indhold Skrivebord Guides Computer Med Dktv Indhold Skrivebord Guides Mobil

Tilkøb en trådløs router med support

Som kunde hos DKTV kan du tilkøbe en trådløs WiFi-router fra D-Link. Modellen er testet og godkendt af os, så du kan være sikker på, at routeren fungerer, som den skal, på din internetforbindelse.

 

D-Link R15

EAGLE PRO AI AX1500 Smart Router, Pris: 599 kr.


Med denne trådløse router får du avancerede WPA3 sikkerhedsfunktioner, der sikrer din data fra udefrakommende.

Samtidig får du et øget dækningsområde og stabilitet fra den trådløse AX teknologi, der holder dig online selv på steder, hvor der er mange andre netværk og i rum med dårlig trådløs dækning. Routeren er endda kompatibel med Google Assistant og Alexa og klar til tilføjelse af mesh-extenders (pt. ikke tilgængelige via DKTV).

Med et kabel fra routeren til din computer, opnår du din fulde hastighed. Routeren leverer naturligvis et glimrende WiFi-signal, hvor du dog skal påregne hastighedstab, afhængig af modtageenhed og afstand. Du vil måle op til ca. 500/500 Mbit.

* 2.4 GHz & 5 GHz: Ja
* WiFi 6: Ja
* Anbefalet til dig med behov for lidt mere rækkevidde og hvis der er mange brugere på samtidig
* Routeren dækker ca. 100 kvm, når den er placeret centralt i boligen

Husk at antallet af vægge - især af beton, kan begrænse dækningen. Dette er også gældende for elektronisk støj - f.eks. fra køleskab eller vaskemaskine.

Bestil på Selvbetjening eller ring 69 12 12 12

Alt om denne router
Router R15 D Link Router R15 D Link Mobil

Altid hjælp at hente

Når du tilkøber din trådløse router hos os, medfølger der naturligvis hjælp og support til opsætning og indstillinger, samt råd og vejledning til den daglige brug.

Supporten sikrer, at du får det optimale ud af dit køb, så du ikke løber ind i problemer, f.eks. ustabilt signal eller manglende kryptering.

Vi har åbent alle ugens dage, og vores supportere er uddannet til at yde dig den bedste support på netop din trådløse router.

Ring til os på 69 12 12 12 eller skriv til vores tekniske support via denne formular

Få Det Bedste Ud Af Din Bredbåndsforbindelse Wifi Dktv

Hjælp din router med at give dig det bedste signal

En stærk router gør det meste af arbejdet. Der er dog nogle ting, du selv kan gøre for at give din router de bedste betingelser for at sikre dig et stærkt og hurtigt trådløst signal.

Se tips her