Book En Tekniker Til Privat Hjælp Internet Tv Installation Book En Tekniker Til Privat Hjælp Internet Tv Installation Mobil

En hjælpende hånd til dine installationer

Book en tekniker

Det er ikke let at have styr på alle installationer og elektroniske løsninger i hjemmet. DKTV har en hær af teknikere, der landet over hjælper tusindvis af kunder med en lang række af forskelligartede opgaver.

Vores teknikere kan hjælpe dig med installationer, opsætninger og fejlretninger inden for tv, internet, lyd og meget mere.

Optimering af internet
Lad vores professionelle teknikere tjekke din WiFi-forbindelse, så du og familien undgår irritationer på grund af f.eks. udfald og dårlig dækning.

Opsætning af stik
Har du brug for opsætning af en ekstra stikdåse til tv, radio eller data? Vores teknikere hjælper med kabeltræk og at lave en pæn installation hos dig.

Tekniker Hjælp Installationer I Hjemmet Tekniker Hjælp Installationer I Hjemmet Mobil

Skriv din opgave til os her

Beskriv din opgave og udfyld dine personlige oplysninger. Efter vi har gennemgået din opgave, bliver du kontaktet, så vi kan aftale en tid til, hvornår du kan få besøg af en tekniker.

Adresse
Postnr.
By
Telefon
Beskriv din opgave
Tilføj evt. billede. Det kan evt. hjælpe at illustrere opgaven med et billede.
Dktv Biler I Arbejde Fibergravning Bredbånd Tekniker I Job

Få hjælp til alt med dit tv, ekstra stik og dårligt signal

Ønsker du f.eks. at slippe for besværet med montering og installation af dit tv, så lad vores dygtige og rutinerede montører hjælpe dig. 

Skal der trækkes kabler igennem stuen og opsættes et ekstra stik i børneværelset, er vi klar til at hjælpe!

Oplever du ustabilitet og dårligt signal på dit trådløse internet eller på dit tv-signal, så få vores teknikere til at udføre et Signaltjek og hjælp til at udbedre fejlen. Det vil spare dig for en masse frustrationer fremadrettet.

Bestil et Signaltjek

Opsætning, installation og fintuning af dit udstyr

Opsætning og indstilling af antenne og parabol
Vi har kompetencer inden for alle typer af antenner og paraboler. Vi assisterer derfor gerne med opsætning og indstilling i private hjem, ligesom vi rådgiver dig om dine nuværende installationer. Samtidig er DKTV autoriseret forhandler af Viasat og Canal Digital parabolanlæg og Boxer antenner.

Opsætning og installation af tv
Har du fået ny fladskærm, så kommer vi gerne og hjælper med montering og opsætning.

Vi står også klar til at hjælpe, hvis du oplever problemer med dit tv-signal.

Paraboler kræver meget nøjagtig indstilling med korrekt måleudstyr,  og antenne/kabel-tv signaler kræver en støjtæt installation og skal udføres korrekt med fordeling af bredbånd, filtre, fordelere samt forstærkere.

 

Signaltjek

Oplever du dårligt signal på dit TV, eller har du udfordringer med at få dit WiFi til at fungere ordentligt i hele huset? Med vores service "Signaltjek" kan du booke et besøg af én af vores teknikere, som kommer hjem til dig med alt sit måleudstyr og viden indenfor optimering af signal.

Om Signaltjek
Et Nyt Antennestik kabel tv Et Nyt Antennestik kabel tv