Homecharge Installation Af Elbil Lader I Det Private Hjem Homecharge Installation Af Elbil Lader I Det Private Hjem Mobil

Landsdækkende installatør af ladere til elbiler i det private hjem

DKTV monterer og installerer ladestandere fra HomeCharge

HomeCharge er en ny leverandør på markedet for opladere til elbiler hos private. Hos DKTV står vi både for installation af ladestanderne samt servicering af dem, for alle HomeCharges kunder.

I DKTV har vores store korps af teknikere mange års erfaring med installationsopgaver, hvilket vil sikre HomeCharge og deres kunder en solid og æstetisk installation.

Som installatør er det samtidig vigtigt for os, at dine ønsker bliver opfyldt, og derfor er vi naturligvis fleksible i forhold til hvor og hvordan, du ønsker installationen af din nye ladestander.

Gå til HomeCharge.dk
Sådan Monteres En Elbils Lader Homecharge Dktv Lader Sådan Monteres En Elbils Lader Homecharge Dktv Lader Mobil

Sådan installerer vi din nye elbil-lader fra HomeCharge

Når du bestiller din hjemmelader på www.homecharge.dk har du en række valgmuligheder. Du kan bl.a. vælge farven på laderen til din elbil, om vi skal montere den som væghængt oplader, eller om du ønsker en separat ladestander til elbilen monteret i dit private hjem.

Afhængig af dit valg vil du blive kontaktet, så vores installatør på forhånd kan afklare dine ønsker til installationen, og hvordan kabeltrækket til elbilsladeren skal udføres. Dette giver dig tryghed gennem hele installationen, og sikrer dig en god start med verdens smarteste lader til elbiler.

Gå til HomeCharge.dk
Landsdækkende Homecharge Elbil Lader Installatør (1) Landsdækkende Homecharge Elbil Lader Installatør Private Hjem Mobil