Butikken I Odense Av Udstyr Butikken I Odense Av Udstyr

Besøg DKTV butikken i Odense, hvor du finder stort set alt i AV-tilbehør

Ekspertrådgivning og kvalitetskomponenter

Butikken på Klokkestøbervej 9 i Odense har alt i elektroniktilbehør og antenneudstyr. Som de eneste i Odense har vi et bredt udvalg af elektronikkomponenter til ethvert brug.

Hos os får du personlig og kompetent hjælp og rådgivning. I butikken møder du uddannede branchefolk med mange års erfaring, som sikrer at du går hjem med den rigtige løsning. Vores fokus ligger nemlig i højere grad på at hjælpe dig, end at sælge dig noget du ikke har brug for.

Derfor er vi et populært valg for både private og erhverv.

Få Ekspertrådgivning Til Dit Av Udstyr Få Ekspertrådgivning Til Dit Av Udstyr
Antenneudstyr Og Tilbehør I Odense

Alt i kabler

Vi fører alle afskygninger af forbindelseskabler. Vi har en hel væg fyldt med højkvalitets HDMI kabler i forskellige længder, PDS kabler og antennekabler. Står du f.eks. og mangler et antennekabel i en bestemt længde, kan vi lave det til dig med det samme, så det er korrekt samlet og afskærmet.

Alt I Kabler Og Udstyr I Odense

Antenneudstyr og tilbehør

Hos os finder du alt i udstyr og tilbehør inden for antennesignal. Vi sælger kabler, stik, forstærkere og antenner. Du finder også nærmest alt i elektronikkomponenter, loddeværktøj og rensemidler. Mangler du kompetent rådgivning eller sparring, har vores medarbejdere mange års hands-on erfaring som antennefolk og vi står altid klar til en god snak om dine udfordringer og behov.

Alt I Kabler Og Elektronikkomponenter I Odense

Autoriseret forhandler af Boxer, Viasat og Net1 tjenester

Hos os kan du i butikken tegne abonnement hos Boxer. Vi kan oprette dig med det samme, og du kan få Boxer-kort med dig hjem med det samme, som indeholder de kanaler, du har valgt. Husk, du altid kan se DRs kanaler med Boxer-udstyr.

I butikken kan vi rådgive dig til den optimale installation hos dig, hvad enten du kan nøjes med en stueantenne, eller om du skal have antenne installeret på loftet eller gavlen, hvor den er gemt væk. Vores teknikere står også klar til et personligt besøg, hvor vi kan hjælpe med den samlede installation hos dig, med alt fra montering af antenne til installation og opsætning af tv-boks og kanaler.

Er du eksisterende Boxer kunde, står vores teknikere klar til at hjælpe dig til fejlsøgning og antennetjek.

Som autoriseret forhandler af satellit-tv fra Viasat, kan du også få dit Viasatkort med dig hjem med det samme.

Har du udfordringer med dækningen på dit mobile bredbånd, og har du f.eks. brug for netforbindelse i sommerhuset, tilbyder vi Net1 kort, som kan være løsningen for dig der normalt har dårlig eller ingen dækning.

WiFi, access points og strømforsyninger

Vi tilbyder udstyr og rådgivning til hjemmenetværket og det mindre kontor. Ud over samlede løsninger, finder du hos også en masse forskellige strømforsyninger/adaptere til routere, modems og computere.

 

Elektronikkomponenter

I butikken finder du dioder, modstande, kondensatorer, transistorer, IC-kredse, potentiometre, sikringer, elektrolytter, diverse apparatstik, led, pærer og mange slags adaptorer.

Beslag og ophæng til tv og andet av-udstyr

Skal du hænge din nye fladskærm op på væggen, får du hos os rådgivning til at finde det helt rigtige beslag. Vi har altid en række modeller på lager og vores teknikere hjælper dig også gerne med monteringen i dit eget hjem.

 

Overvågning

Besøg vores butik og se et bredt udvalg inden for overvågning. Butikken på Klokkestøbervej har udstyr og enkelte elementer inden for videoovervågning. Vi har ligeledes samlede pakkeløsninger med videokameraer, sensorer, mikrofoner mv.

 

Måleinstrumenter

Mangler du måleinstrument for antenne eller brug for hjælp og rådgivning til kalibrering, er vi klar til at hjælpe. Vi har værktøjet til gør-selv-folket, som selv vil stå for installationen i hjemmet.

Kontakt butikken

Besked
Vedhæft en fil - f.eks. et billede
Samtykke