Selvom vi hedder noget med "TV"...

Selvom vi hedder DKTV (tidligere Dansk Kabel TV), er vi ikke længere udbyder af tv-pakker og tilhørende indhold. Vi hjælper dog fortsat en række boligforeninger med administration af deres tv-pakker.

Gennem mange år har vi bygget selve infrastrukturen for ’hybridnettet’, og i dag er det os, der installerer og monterer mange af de tv-stik, der sidder rundt om i de private hjem. Det gør vi fortsat, og vi hjælper også med service, optimering og fejlretning på tv-signaler hos mange danskere.

Samtidig hjælper vi antenneforeninger i hele landet med administrering af deres medlemmers tv-pakker, som de har fra vilkårlige udbydere.

Få teknisk hjælp

Vi hjælper en række boligforeninger med administration af beboernes
tv-pakker.

Det betyder, at du som beboer muligvis kan bestille din tv-pakke hos os.

Bor du i et hus tilsluttet den lokale antenneforening, er det muligvis også DKTV, du skal have fat i, hvis du har brug for hjælp til din tv-pakke, eller din tekniske installation. Tjek din antenneforenings hjemmeside om det er tilfældet.

Tjek din adresse
Administration af bolignet Dansk Kabel Tv Tv Administration Bubble Mobil

Brug for nyt antennestik? Vi hjælper gerne

Vores mange dygtige tv-folk er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for en teknisk hånd i dit hjem. Alle DKTV-teknikere har gennemgået en grundig uddannelse hos den største og bedste tv-skole i landet, hvor fokus er på kvalitet og service. Læs mere om de ydelser vi kan hjælpe dig med i hjemmet her

Tv Tekniker Til Stærkt Signal Tv Tekniker Til Stærkt Signal Mobil