Heimstaden Horsens Sikkerhed P Kælder Heimstaden Horsens Sikkerhed P Kælder Mobil

Sikring af parkeringsanlæg i ’Havnehusene’ i Horsens

Sikring af parkeringsanlæg i ’Havnehusene’ i Horsens

Flere og flere entreprenører i dag tænker i helhedsløsninger, når en ny ejendom skal bygges. Både fordi det er mere økonomisk og driftssikkert men også fordi, det skaber et nemmere liv for de beboere, der flytter ind, når byggeriet er færdigt.

Når der skal etableres adgangskontrol i nybyggeri, vælger nogle byggeledere derfor at tænke parkeringsanlæg ind i projektet fra start, hvilket skaber en større helhed under byggefasen, og når produkterne skal tages i brug bagefter.

Den erfaring har de gjort sig i Havnehusene, som er en ny attraktiv bydel i Horsens Nordhavn. Havnehusene er et moderne lejlighedskompleks med første parket til fjord, by og havn. Heimstaden, som står bag det nye byggeri, har valgt at etablere en helhedsløsning i form af adgangskontrol fra DKTV Sikring for at sikre ejendommen og sørge for, at beboerne føler sig trygge.  

Heimstaden Horsens Bygning Adgangskontrol Heimstaden Horsens Bygning Adgangskontrol Mobil
Heimstaden Horsens Bygning Adgangskontrol Med Elektronisk Lås

Én nøglebrik til alle ejendommens ud- og indgange

Den sikringsløsning Heimstaden har valgt, indbefatter adgangskontrol af entredør til opgange, hoveddør til de enkelte lejligheder, pulterrum og parkeringskælderen. Da kunden vælger at samle alle indgange i én samlet sikringsløsning, får de automatisk ét enkelt og mere driftssikkert system.

Hver enkelt beboer skal nemlig kun bruge én nøglebrik til alle indgange på og inden for ejendommen. Det letter administrationen for driftschefen, og gør det også nemmere for beboerne.

Hvis en beboer mister sin nøglebrik, så kan driftschefen hurtigt spærre den forsvundne nøgle og udlevere en ny nøglebrik til beboeren. Det skaber højere sikkerhed, nemmere administration og en billigere drift.

En løsning man selv kan styre

Når man indgår et samarbejde med DKTV Sikring, så kan man vælge at få DKTV Sikring til at administrere nøglebrikkerne, og man kan også vælge at håndtere dette selv.

Per Andersen, som er driftsleder i Heimstaden, fortæller:

”Jeg har valgt en løsning sammen med DKTV Sikring, hvor vi selv administrerer nøglebrikkerne in-house. Det har vi valgt at gøre, fordi vi har en stor administration, som sagtens kan håndtere det selv.

Det giver os mere frihed, og vi har ressourcerne til det.”

Heimstaden Horsens Driftschef Adgangskontrol Heimstaden Horsens Driftschef Adgangskontrol Mobil