DKTV Sikring – Sikring Af Bygninger Og Netværk DKTV Sikring – Sikring Af Bygninger Og Netværk

Har I sikret jeres bygninger forsvarligt?

Vi leverer ikke kun sikre løsninger – men sørger også for at sikkerheden i jeres netværk er i top. Således er både jeres bygninger, inventar og datasikkerhed beskyttet.

 

Videoovervågning

Vi tilbyder en lang række overvågningsløsninger, der er tilpasset netop jeres ejendom og behov. Hvad enten dette behov er ét enkelt overvågningskamera i et afgrænset område, der kan tilgås via ens smartphone, eller behovet er en større Cloud-baseret løsning med mange tilkoblede kameraer med bevægelsessensor, fuld HD optagelser og alarm.

Vi garanterer udstyr er af meget høj kvalitet, og vores dygtige teknikere sørger for at montere og installere det hele for jer.

Mere om overvågning
Nordbro Reference Interview Bubble Blog Nordbro Reference Interview Bubble Blog

Dørtelefonen er blevet digital

Det er ikke hvem som helst, der skal lukkes ind i opgangen eller virksomheden. Et dørtelefonanlæg er den nemme måde at sikre, at kun relevante personer har adgang. Samtidig er det en ganske enkel vej til at holde ubudne gæster på afstand.

Modsat traditionelle dørtelefoner byder moderne, digitale dørtelefoner på en række smarte funktioner, der gør livet lettere og tager sikkerheden til nye højder. I mere end 40 år har vi fulgt udviklingen og leveret sikringsløsninger til danskerne. Derfor kan vi tilbyde smarte løsninger til traditionelle dørtelefonanlæg såvel som intelligente, digitale løsninger, der kombinerer dørtelefonen med det bedste fra videoteknologien.

Digitale dørtelefoner
Sikkerhed Hele Vejen Rundt Sikkerhed Hele Vejen Rundt

Fremtidens nøgle er digital

Nøgler har det med at blive væk, men mobiltelefonen er altid ved hånden. I en verden der bliver mere og mere digital har elektroniske låsesystemer gjort op med nøglen, som vi kender den og flyttet den ind på mobilen. For administratorens skyld, for brugerens skyld, for miljøets skyld og for en sikkerheds skyld.

Nøgle- og låseadministration har gennem mange år været en tidskrævende og omkostningstung post hos administrationsselskaber, boligforeninger og erhverv. I samarbejde med iLOQ tilbyder DKTV digitale låsesystemer, der letter driften og højner sikkerheden.

Fremtidens nøgle
Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2 Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2

Netværksløsninger der bringer jer et skridt foran

Vi skal løbe hurtigere, være på forkant med udviklingen, skabe fleksible brugeroplevelser og højne datasikkerheden.

Samtidig skal det være rentabelt, bæredygtigt og enkelt. Krav er der nok af.

Derfor har vi udviklet HyperConnect, der gør det muligt at samle alle jeres netværksløsninger skridt for skridt – i det tempo, der passer jer.

Samlet netværksløsning
Vi Leverer Signalet Til Hurtigt Internet Via Fibernet Vi Leverer Signalet Til Hurtigt Internet Via Fibernet
Tyverialarm – Sikkerheden Rykker Ud

Tyverialarm

Med tyverialarmer fra DKTV Sikring har I garanti for, at virksomheden, hotellet eller boligforeningen er under opsyn dag og nat.

Når I sikrer jer med effektive tyverialarmer af rigtig god kvalitet, opnår I en høj grad af sikkerhed og tryghed. Tyverialarmer har en stor præventiv effekt, så mange tyverier helt undgås. Er tyven alligevel så letsindig at vove forsøget, vil han blive mødt af alarmer, der effektivt skræmmer ham væk.

Tyverialarmerne bliver overvåget af en kontrolcentral 24 timer i døgnet - så der er meget hurtig aktion og udrykning på tyverialarmerne.

Hvis tyverialarmen kobles sammen med kameraer, har I hurtigt en effektiv sikkerhedsløsning.

Alt om tyverialarmer

Tag kontrollen med et ADK-anlæg

Der er mange ting, der er værd at beskytte. Virksomhedens netværk, produktion og processer. Bygninger og inventar. Personfølsomme oplysninger og den personlige sikkerhed.

Adgangskontrol er det sikre og højteknologiske alternativ til et mekanisk låsesystem. ADK-systemerne gør det muligt at skræddersy adgangen til den enkelte bruger og registrere hvem der tjekker ind og tjekker ud. Nogle løsninger kan genkende mennesker og nummerplader, andre flytter dørtelefonen over på mobilen. Man kunne næsten fristes til at sige, at adgangskontrollen højner bygningens IQ.

Vores ADK-løsninger
Heimstaden Horsens Driftschef Adgangskontrol Heimstaden Horsens Driftschef Adgangskontrol

Alle tyve frygter tågen

Når først tyvene er på spil, skal der handles hurtigt. De har timet og tilrettelagt missionen. De ved, hvad de går efter, og før politi og sikkerhedsvagt kan nå at reagere, er de over alle bjerge. Så nemt behøver det dog ikke være.

Tågesikring er den hurtige vej til at sætte tyven skakmat. Tågekanonens fornemmeste opgave er at stresse den kriminelle med en tæt tåge, der sætter synssansen ud af spil, og i de fleste tilfælde vil tyven opgive missionen i frygt for at blive fanget i tågen.

Læs mere om Tågesikring
Alle Tyve Frygter Tågen Sikring Alle Tyve Frygter Tågen Dktv Sikring (1)

Altid sikret med DKTV Sikring

DKTV Sikring leverer altid gennemtestede sikringsløsninger af meget høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Som medlem af Sikkerhedsbranchen - og som en del af DKTV og TDC - er det helt naturligt for os, at arbejde efter meget høje standarder.

Vi er ligeledes ISO-certificerede, der er jeres garanti for kvalitet og sikkerhed.

Kontakt Sikring
Altid Sikret Med Dktvsikring Altid Sikret Med Dktvsikring Resp