Nicolinehus Case Hyperconnect Banner Nicolinehus Case Hyperconnect Banner Mobil

Nicolinehus - byggeriet der kan alt!

Et nyt unikt boligbyggeri

Et nyt unikt boligbyggeri er under opførsel i hjertet af Århus Ø - stedet hvor der bygges moderne og markante ejendomme med havet og byen som nabo.

I 1,5 år har dette spektakulære byggeri været i gang, og det forventes, at de første beboere flytter ind til maj i år. Hvis man er en af de heldige, der flytter ind i Nicolinehus, så får man et hjem, der kan alt.

Her findes der både købe- og lejelejligheder fra 43 kvm og helt op til 292 kvm – og så kommer der alt fra skybar og madmarked til butikker, fitness og legepladser i og omkring ejendommen.

Det er hensigten, at ejendommen skal tiltrække alle typer af moderne mennesker, der ønsker at besøge eller bo et sted, hvor der er plads til storbystemning med hygge og karakter.

Forening Nicolinehus Med Hyperconnect Forening Nicolinehus Med Hyperconnect ,Mobil
Nicolinehus Byggeri

HyperConnect samler Nicolinehus digitalt

I Nicolinehus har man valgt fra starten at etablere en HyperConnect-løsning. Det giver nemlig bygherre mulighed for at bygge flere digitale funktioner på over tid – også i fremtiden. Hvis man fx i ejendommen vil installere overvågning og adgangskontrol, så kan man tilføje dette til HyperConnect uden det store besvær.

Til at begynde med har man valgt at koble musikanlæg, WiFi, infoskærme og CTS-anlæg på HyperConnect-løsningen. En digital CTS-styring over HyperConnect gør, at man i driften kan spare på ressourcer og udgifter, og man kan samtidig komme uforudsete uheld til livs.

HyperConnect og CTS

Et byggeprojekt af format

Når et byggeprojekt på 64.000 kvm skal gå godt, så er det vigtigt, at alle afleveringstider overholdes fra håndværkernes side. Det er et stort planlægningsarbejde at få alle ender til at hænge sammen.

Tommy Brun Rasmussen, som er byggeleder for Nicolinehus, fortæller om byggefasen

Jeg er meget afhængig af stabile samarbejdspartnere ved et så stort projekt, som Nicolinehus her. Og der er god kommunikation utroligt vigtigt, når alle detaljer skal gå op i en større enhed. Her har det været godt at arbejde med DKTV.
Jeg sparer jo tid, når jeg kan stole på, at tingene bare fungerer og bliver gjort til aftalt tid. Og den oplevelse vil jeg tage med mig ved de kommende byggeprojekter.

Læs også vores spændende case fra Nordbro Kollegiet om de fordele der har givet at digitalisere ejendommen med HyperConnect

En fremtidssikret og digital ejendom

Livet som beboer i Nicolinehus vil bære præg af, at de nyeste teknologier er tænkt ind i byggeriet fra start. Fx er der via parkeringskælderen trukket fibernet op til alle lejligheder. Et smart DAS-anlæg er installeret flere steder i ejendommen, og skal optimere og forbedre mobilsignalet i ejendommen. Beton er mobilsignalets værste fjende, og derfor kan man forstærke signalet ved at sætte små DAS-antenner op over hele bygningen.

I Nicolinehus har man bl.a. valgt at sætte disse op i kælderen, og det vil derfor ikke blive et problem at få signal på sin mobiltelefon her. I alt er der installeret 278 DAS-antenner i Nicolinehus.

Nicolinehus Tommy Rasmussen Ncc Nicolinehus Tommy Rasmussen Ncc Mobil