Solcelle Anlæg På Virksomhedens Tag Solcelle Anlæg På Virksomhedens Tag Mobil

Solceller - en investering i fremtiden

Læs mere
DAS Stærkere Mobilsignal Og Bedre Dækning Over Hele Bygningen DAS Stærkere Mobilsignal Og Bedre Dækning Over Hele Bygningen Mobil

DAS: Bedre indendørs mobildækning

Om DAS løsning
Ladestandere Til Elbiler Hos Erhverv Ladestandere Til Elbiler Hos Erhverv

Sæt strøm til den grønne udvikling

Ladestandere
Sikring Til Virksomheder Sikring Til Virksomheder

Sikringsløsninger til virksomheden

Sikringsløsninger
Vi Er Specialister I Skræddersyede Løsninger Inden For Netværk, Alarmanlæg, Adgangskontrol Og Videoovervågning Til Erhverv Og Det Offentlige Vi Er Specialister I Skræddersyede Løsninger Inden For Netværk, Alarmanlæg, Adgangskontrol Og Videoovervågning Til Erhverv Og Det Offentlige Resp

Ét netværk der binder det hele sammen

Om HyperConnect
Solceller Til Erhverv Prview

Solceller

Solcelleløsninger for erhverv/virksomheder

DKTV tilbyder komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder et bredt af sortiment af paneler, invertere og batteri.

Solceller
DKTV Sikring

Sikringsløsninger

Har I sikret jeres bygninger forsvarligt?

Vi har et af landets mest effektive kontrolcentre, der gør, at vi kan overvåge alle hændelser døgnet rundt. Vi er desuden ISO9001 certificeret.

Sikring
Das Bedre Mobildækning Indendørs Preview

DAS

Bedre indendørs mobildækning

En skræddersyet DAS-løsning fra DKTV sikrer en stabil og bedre mobildækning på steder, hvor bygningens struktur blokerer for mobildækningen.

DAS
Opladning Af Elbiler Firma Erhverv Parkering

Ladestandere

Ladestandere til el-biler for erhverv

I kan som virksomhed støtte op om den grønne udvikling og gøre det nemmere for jeres kunder og medarbejdere at vælge elbil ved at sørge for lokale ladestandere.

Ladestandere
Hyperconnect – Netværket Der Binder Det Hele Sammen

HyperConnect

Netværket der binder det hele sammen

Med HyperConnect er alle jeres produkter og services samlet i én platform. Det kan udbygges over tid i et investeringstempo, som I selv er med til at definere.

HyperConnect
Kablingsydelser Til Erhverv Og Nybyg

Kabling

Moderne teknologi kræver en solid kabelforbindelse.

Kabling til alle typer erhverv – fra komplette netværksløsninger og ny kabelinfrastruktur til installation, service og overvågning af større og mindre kabelløsninger.

Kablingsydelser

Hænger digitalisering og byggeri sammen?

Det intelligente netværk blev tænkt ind i byggeriet af kollegiet Nordbro i København fra start. Det har sparet Nordbro for både tid, penge og administration. Oveni har givet betydelige fordele for driften, beboerne og miljøet.

Læs mere
Nordbro Hænger Digitalisering Og Byggeri Sammen Nordbro Hænger Digitalisering Og Byggeri Sammen Resp
Videoovervågning Erhverv

Opnå sikkerhed hele vejen rundt

Vi leverer ikke kun sikre løsninger, men også sikkerhedsløsninger. DKTV har sin egen sikringsafdeling, DKTV Sikring, der leverer både adgangskontrol, alarmer og overvågning, samt serviceaftaler og finansiering. Det betyder store fordele for jer, at sikringsløsningerne er tænkt hele vejen rundt og kan kobles på vores sikre netværk.

Læs mere
Eksperter I TV Og Lyd

Eksperter i TV og Lyd

Hos DKTV er vi ikke kun førende inden for netværk. Vi er også eksperter i løsninger til billede og lyd. Vores landsdækkende stab af professionelle teknikere både rådgiver, installerer og servicerer højkvalitets TV- og AV-løsninger til alle behov.

Læs mere

Fleksible og æstetiske ladeløsninger til elbiler

Foreningen Halvtolv er godt i gang med at realisere sit mål om en 100% elektrisk bilpark – godt hjulpet af en fleksibel løsning fra HomeCharge.

Læs casen om foreningen, der ligger i skønne maritime omgivelser på Holmen i København. Foreningen, der huser 156 lejligheder, har netop fået etableret ladestandere fra HomeCharge.

LÆS CASE: Halvtolv
Elbillader Easee I Boligforening Elbillader Easee I Boligforening Mobil