Sikring For Vandværker Sikring For Vandværker Mobil

Sikkerhed i forsyningssektoren skaber tryghed i hele samfundet

Digitale låsesystemer og mobil adgangsstyring sikrer bedre kontrol, letter driften og højner sikkerheden hos forsyningsselskaberne

 

Nye tider, nye udfordringer i forsyningssektoren

Rent drikkevand fra hanen, strøm i stikkontakten og spildevandshåndtering er eksempler på den hverdagsluksus, vi ofte tager for givet. En sikker, effektiv og velorganiseret forsyningssektor er derfor afgørende for et velfungerende samfund og hverdagen, som vi kender den. Et øget trusselsbillede på kritisk infrastruktur og skærpede krav til dokumentation og adgang sætter imidlertid de danske forsyningsselskaber under pres.

I takt med den moderne forsyningsindustri både er blevet digitaliseret og bæredygtig, har branchen inviteret nye faggrupper og funktioner indenfor. Den udvikling stiller krav til driften og logistikken, samtidig med at sikkerheden bliver udfordret. For hvor det tidligere var få aktører, der havde adgang til en vandforsyning, er der i dag en lang række funktioner i spil. Fra entreprenører og håndværkere til ingeniører og IT-folk.

Nye tider kaster nye udfordringer af sig. I samarbejde med iLOQ har DKTV taget udfordringen op og tilbyder sikringsløsninger, der letter administrationen og skaber tryggere rammer i forsyningssektoren.

Kontakt os her
Nye Tider, Nye Udfordringer I Forsyningssektoren Nye Tider, Nye Udfordringer I Forsyningssektoren Resp

Hvem har nøglen?

Med et stort antal låse spredt over store afstande er forsyningsvirksomhederne underlagt et enormt arbejde med at administrere og håndtere adgangen til fx spildevandsbrønde, elværker, datacentre og grundvandsmagasiner. Den spildtid, der går med at hente og aflevere nøgler, kan skabe uhensigtsmæssige forsinkelser ved hasteopgaver, og selv når det gælder vedligehold og rutineopgaver, er nøgleudvekslingen en logistisk og tidskrævende udfordring.

Bøvl og besvær er en ting. Mistede nøgler, skiftende medarbejdere og underleverandører samt administrative fejl kan gøre det udfordrende at holde styr på, hvor mange nøgler der reelt er i cirkulation. Det manglende overblik kan udgøre en sikkerhedsmæssig risiko, og spørgsmålet melder sig: Hvem har egentlig nøglen til vores kritiske infrastruktur?

Kontakt os her
Hvem Har Nøglen Hvem Har Nøglen Resp

Lås op for en verden af muligheder

iLOQ har gjort den fysiske nøgle overflødig og låser dermed op for en verden af muligheder i forsyningssektoren. Med iLOQ S50 kan forsyningsselskaberne administrere alle låse ved hjælp af et cloud-baseret softwareprogram og dele adgangsrettigheder direkte med den enkelte person via en mobilapp. Adgangsrettigheden kan gives til udvalgte lokationer, tidsbegrænses og overvåges – og tilbagekaldes med et snuptag.

Kontakt
Lås Op For En Verden Af Muligheder1 Lås Op For En Verden Af Muligheder Resp1

Nøglen til enkel, sikker og mere intelligent adgangsstyring

iLOQ letter livet for administrator, medarbejdere og eksterne leverandører og bidrager til en del af løsningen på de udfordringer vores kritiske infrastruktur står over for.

  • Trådløs styring af adgangsrettigheder til et stort antal låse og mange personer
  • Fuldt overblik med overvågning, dokumentation, tildeling og tilbagekald af adgange
  • Ingen udgifter til vedligehold, batterier eller udskiftning af nøgler og låse
  • Ingen spildtid i forbindelse af afhentning og tilbagelevering af nøgler
  • Hurtig udrykning når det brænder på – uden logistiske udfordringer
Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2 Nøglen Til Enkel, Sikker Og Mere Intelligent Adgangsstyring2 Resp

Ingen adgang uden iLOQ

Med iLOQs nøglefri teknologi kan forsyningsselskaberne fremtidssikre driften og genvinde kontrollen.

En fremtidssikret forsyningssektor

Fremtiden kalder på digitale løsninger, og med iLOQ behøver det hverken være kompliceret, dyrt eller ressourcekrævende at fremtidssikre adgangsstyringen i forsyningsselskaberne.

Tracking Skaber Tryghed Iloq Manager

Tracking skaber tryghed

iLOQ Manager giver en yderst sikker styring af adgangsrettigheder, som kan skræddersyes til den enkelte bruger og deles i realtid. Teknologien eliminerer de sikkerhedsrisici, der er forbundet med brugen af fysiske nøgler og gør det muligt at overvåge og dokumentere aktiviteterne på de enkelte lokationer.

Batterifri Og Bæredygtig Teknologi

Batterifri og bæredygtig teknologi

iLOQ er bygget på en batterifri teknologi med minimal miljøpåvirkning. Ved hjælp af iLOQ S50-appen får brugeren øjeblikkeligt adgangsrettigheder via fjernstyring og låsecylinderen genererer den nødvendige strøm til oplåsning fra mobiltelefonen. Når appen ikke er i brug, er den i dvaletilstand og påvirker således ikke telefonens batterilevetid.

Tracking Skaber Tryghed

Besparelser, der kan ses på bundlinjen

Med iLOQ S50 reduceres de høje omkostninger til administration markant. Forsyningsvirksomheden behøver hverken budgettere med nøgleproduktion, vedligehold og udskiftning af nøgler, batterier og låse, ligesom spildtid og logistik i forbindelse med nøgleudveksling elimineres helt.

Rustet Til Fremtiden

Rustet til fremtiden

iLOQ S50 er en fuld skalerbar løsning, der kan udvides og tilpasses alt efter organisationens specifikke behov og den løbende udvikling, der kendetegner forsyningsbranchen. I kombination med holdbare låse, gennemtestede under arktiske forhold, leverer iLOQ både hardware og software til en fremtidssikret løsning.

27.000 kg

Så stor en mængde batteriaffald sparer iLOQs batterifri teknologi miljøet for hvert år.

DKTV og iLOQ – sammen ser vi fremad

DKTV har mere end 40 års erfaring med at levere sikringsløsninger til boligforeninger og en lang række erhverv, herunder forsyningsvirksomheder. I samarbejde med iLOQ låser vi op for en verden af muligheder og kan tilbyde vores kunder og partnere endnu mere avanceret låseteknologi med iLOQ S50 – det første og eneste system til mobil adgangsstyring med batterifri låsecylindere, der bruger strøm til oplåsning fra en smartphone med NFC-teknologi.

DKTV Sikring er med jer hele vejen: fra rådgivning og planlægning til eksekvering, overvågning og løbende servicering af jeres sikringsløsning. Vores serviceteknikere kører i hele landet og er klar til at rykke ud, hurtigt og professionelt.

Kontakt os i dag
Dktv Teknikerbil I Marken Dktv Teknikerbil I Marken Mobil