DAS Stærkere Mobilsignal Og Bedre Dækning Over Hele Bygningen DAS Stærkere Mobilsignal Og Bedre Dækning Over Hele Bygningen Mobil

DAS - et stærkt signal

Bryd barrieren og skab forbindelse

Moderne byggeri er ikke altid bygget til det moderne liv, for nogle gange kommer de fysiske rammer i vejen for det digitale liv, vi lever. Stål- og betonkonstruktioner, energirigtige vinduer og andre forhindringer kan skabe en barriere for mobilsignalet og give knas på linjen eller forsinke mails og beskeder.

En skræddersyet DAS-løsning fra DKTV sikrer en stabil mobildækning for jeres kunder, medarbejdere eller besøgende på steder, hvor der kan være rift om signalet eller hvor bygningens struktur blokerer for mobildækningen.

Das Løsning Netværkspunkt Til Bedre Indendørs Mobildækning Das Løsning Netværkspunkt Til Bedre Indendørs Mobildækning Mobil

Hvad er DAS?

DAS (Distributed Antenna System) er en løsning, der forbedrer mobilsignaler og sikrer en mere stabil dækning i bygninger, hvor signalet ellers kan have svært ved at trænge ind.

Et DAS-anlæg fra DKTV er et system bestående af en central enhed samt en række underenheder. Den centrale enhed modtager signal fra mobiloperatøren, hvorfra mobilsignalet forstærkes og distribueres videre til de strategisk placerede underenheder, som herfra fordeler signalet til brugerne i bygningen.

Kontorbygning Udefra Netværk

Passivt eller aktivt DAS?

Der skelnes typisk imellem to typer DAS-anlæg: det passive og det aktive. Et passivt DAS-anlæg etableres i mindre byggerier og kræver stadig tilslutning fra én eller flere teleoperatører for at sikre et mobilsignal i bygningen. Et aktivt DAS-anlæg findes i flere varianter.

Hos DKTV har vi valgt at tilbyde aktivt hybridanlæg. Hybridanlægget skræddersyes til de enkelte projekter og kan skaleres i tilfælde af, at bygningen ændres eller udvides.

Netværk Der Forbinder Boligforeningen

Vi holder øje

Med et hybridsystem får I en fleksibel DAS-løsning tilpasset jeres projekt. Som kunde hos DKTV tilbydes I desuden fjernovervågning, der sikrer jer bedre kontrol og service af jeres DAS-system.

En supportløsning, der sikrer, at vi kan rykke ud og reagere hurtigt i tilfælde af, der skulle opstå en fejl eller være behov for service.

Das Netværk Bedre Mobildækning I Store Bygninger

Forberedt til fremtiden

DAS skal ikke bare løse et problem her og nu men også ruste bygningen til fremtidens digitale liv. Derfor er det vigtigt at tænke DAS-løsningen ind tidligt i processen i forbindelse med byggeprojekter.

Ved at implementere DAS på et tidligt stadie, kan byggeomkostninger såvel som forsinkelser minimeres, ligesom I får muligheden for at skræddersy en langsigtet løsning for bygningens kommunikationsinfrastruktur.

DKTV skaber forbindelsen

Vi designer en løsning, der matcher bygningen og brugernes behov. For i sidste ende handler det ikke om DAS-anlægget men om den oplevelse, jeres kunder, medarbejdere og besøgende har, når de ringer, sender mails og sms’er eller deler noget.

Derfor er vi med jer gennem hele processen fra første rådgivning til overvågning og support, når systemet er i brug.

Kontakt os i dag
Bryd Barrieren Og Få Bedre Mobildækning Med DAS Løsning I Kontorbygningen Bryd Barrieren Og Få Bedre Mobildækning Med DAS Løsning I Kontorbygningen Mobil