Sikring Til Virksomheder Sikring Til Virksomheder

Dørtelefon

– ekstra ører og øjne på sikkerheden

 

Dørtelefonen er blevet digital

Det er ikke hvem som helst, der skal lukkes ind i opgangen eller virksomheden. Et dørtelefonanlæg er den nemme måde at sikre, at kun relevante personer har adgang. Samtidig er det en ganske enkel vej til at holde ubudne gæster på afstand.

Modsat traditionelle dørtelefoner byder moderne, digitale dørtelefoner på en række smarte funktioner, der gør livet lettere og tager sikkerheden til nye højder. I mere end 40 år har vi fulgt udviklingen og leveret sikringsløsninger til danskerne. Derfor kan vi tilbyde smarte løsninger til traditionelle dørtelefonanlæg såvel som intelligente, digitale løsninger, der kombinerer dørtelefonen med det bedste fra videoteknologien.

Sikkerhed Hele Vejen Rundt Sikkerhed Hele Vejen Rundt

Smart dørtelefoni

Telefonen er ikke længere noget, vi bare taler i. Det samme gælder dørtelefonen, som også er blevet tilsvarende smart.

Dørtelefonanlæggene er blevet så intelligente, at de rummer uanede muligheder og kan kobles sammen med andre sikringsløsninger som videoovervågning og adgangskontrol. Ligesom det gælder vores andre løsninger skræddersyr vi dørtelefonanlæg til den enkelte virksomhed, institution eller boligforening.

Formålet er ganske enkelt: vi ønsker at skabe mere fleksibilitet og brugervenlighed og bidrage til mere tryghed.

Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare Begræns Forsamlinger Covid19 Smittefare

Dørtelefon med video

Med kamera koblet til dørtelefonanlægget kan du ikke bare høre, hvem du lukker ind. Mange nye dørtelefoner er udstyret med kamera i HD-kvalitet, der giver et tydeligt billede af, hvem der står ved døren. Flere dørtelefoniløsninger tillader dig oven i købet at klare det hele fra din smartphone.

 

IP-dørtelefon – sikring i den digitale tidsalder

IP er forkortelsen for Internet Protocol, og en IP-dørtelefon kan således betragtes som digitaliseringens svar på dørtelefoni. Modsat analoge dørtelefoner, hvor dørstationen på gaden er forbundet til dørtelefonen i lejligheden via traditionel kabelføring, er IP-dørtelefonen koblet op til internettet. Det åbner op for en lang række muligheder, herunder integration af andre løsninger inden for adgangskontrol og alarmer samt tilknytning til apps, der sikrer højere brugervenlighed.

 

Dørtelefonen flytter ind på mobilen

Håndværkere, der skal have adgang til opgangen eller aflåste erhvervsområder. Pakkepost, måltidskasser og andre leveringer, der dukker op, når du ikke er hjemme. Vi har alle stået i en situation, hvor vi ville have ønsket, vi kunne lukke op fra distancen og spare os selv for en masse besvær.

IP-dørtelefoner gør det muligt at koble nye, smarte løsninger til dørtelefonanlægget. Teknologien kan kobles til eksisterende dørtelefonanlæg med eller uden integreret videodørtelefon og giver mulighed for døråbning via en app eller et digitalt display i boligen. Fra en app på smartphonen er det altså muligt at kommunikere med vedkommende, der ringer på – og lukke op. Uanset om du er hjemme eller ej.

Tv Tekniker Til Stærkt Signal Tv Tekniker Til Stærkt Signal

Gem optagelserne – for en sikkerheds skyld

Ikke nok med at du kan se, hvem der ringer på døren i realtid, så giver flere teknologier også mulighed for at lagre videomaterialet. Det kan dels give en tryghed for beboeren eller virksomheden, som kan gå tilbage i historikken og se, hvem der har været på besøg. Dels kan optagelserne bruges som eventuelt bevismateriale i tilfælde af hærværk, indbrud, mv.

I samspil med videoovervågning kan optagelserne fra dørtelefonen desuden indgå i dataanalyse og bidrage til at lette en eventuel efterforskning.

Mere om videoovervågning
Frustreret Identitetstyveri Frustreret Identitetstyveri

Dørtelefonanlæg til erhverv

Moderne dørtelefoner og porttelefoner giver virksomheden kontrol over, hvem de lukker ind. Samtidig kan moderne IP-teknologi lette arbejdsgangen og skabe mere fleksibilitet idet medarbejderne i mindre grad forstyrres i arbejdet og får mulighed for at lukke leverandører, gæster og håndværkere ind fra mobiltelefonen.

Den synlige installation sender desuden et klart signal om, at virksomheden er godt sikret og har kontrol over, hvem der lukkes ind. Dermed har dørtelefonanlægget også en klar præventiv fordel. 

Når Flere Går Sammen Får Alle Mere Når Flere Går Sammen Får Alle Mere

Med en dørtelefon er der altid nogen hjemme

Moderne dørtelefonanlæg er ikke alene et middel til at skabe adgang for gæster og holde uvedkommende på afstand. For beboere i lejligheder byder den moderne, app-baserede teknologi også på ekstra tryghed.

Ubudne gæster, der stemmer dørklokker, vil straks få indtryk af, at der er nogen hjemme, idet deres kald over anlægget bliver besvaret. Med dørtelefonen på smartphonen kan du dermed komme i kontakt med alle, der viser interesse, samtidig med du kan sende et vigtigt signal om, at der bliver holdt øje.

Overvågning Med Feberscan Ansigtgenkendelse Overvågning Med Feberscan Ansigtgenkendelse

DKTV – en sikker samarbejdspartner

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Det betyder, at vi tænker sikring som helhed, skræddersyr sikringsløsninger til hvert enkelt projekt og altid leverer gennemtestede løsninger af højeste kvalitet.

DKTV Sikring er ISO-certificeret, medlem af Sikringsbranchen og en del af TDC. Vi dækker hele landet og er med jer hele vejen: fra rådgivning og planlægning til installering, overvågning og løbende servicering.

Kontakt os
Dktv Teknikerbil I Boligforening Dktv Teknikerbil I Boligforening