Opladning til beboernes elbiler
- sæt strøm til den grønne udvikling

Interessen for el- og hybridbiler er større end nogensinde før. Det har I sikkert også oplevet i jeres forening, hvor antallet af de miljøvenlige køretøjer vokser.

Elbilopladere i boligbyggerier kan være en bekvem og miljøvenlig facilitet for beboere, der ejer elektriske køretøjer (EV'er). Disse opladere giver beboerne mulighed for at oplade deres elbiler derhjemme i stedet for at skulle søge efter en ladestation et andet sted.

Installation af elbilopladere i boligbyggerier kan også være en smart investering for ejendomsadministratorer og udlejere. Ud over at appellere til potentielle lejere, der ejer elbiler, kan tilstedeværelsen af ​​opladere øge ejendommens værdi.

I kan som boligforening samtidig støtte op om den grønne udvikling og gøre det nemmere for jeres beboere at vælge elbil ved at sørge for lokale ladestandere. På den måde er I også på forkant med de nye EU-krav om ladestandere på jeres parkeringspladser.

LÆS CASE: Engen
Homecharge Opladning Til Beboernes Elbiler Sæt Strøm Til Den Grønne Udvikling Homecharge Opladning Til Beboernes Elbiler Sæt Strøm Til Den Grønne Udvikling Resp
Easee Homecharge Dansk Kabel Tv Smartphone Par

 

Samarbejde gør det let for jer

Vores tætte samarbejde med den danske virksomhed HomeCharge, gør det let for jer at imødekomme jeres beboeres ønske om nem opladning af deres elbiler.

HomeCharge leverer opladerne, og DKTV står for både installation og servicering af standerne. DKTV har 50 års erfaring med boligforeninger, og det store hold af særligt uddannede montører er jeres sikkerhed for en løsning af høj kvalitet.

LÆS CASE: Halvtolv

App samler alt aktivitet ét sted

App'en gør det muligt for jeres beboere at betale direkte via mobilen, samt starte og afslutte opladningen f.eks. fra lejligheden. Derudover giver den et hurtigt overblik over ledige ladestandere – både hjemme i foreningen og når man er på farten.

I det hele er der mange fordele for både beboere og foreningen med den nye app. Foreningen kan selv bestemme, om deres beboere skal betale én pris og deres gæster én anden pris. Og kan også beslutte, at ladestanderne skal være tilgængelige for elbilister uden for foreningen i bestemte tidsrum. Dette giver foreningen en unik mulighed for også at tjene på løsningen.

Kontakt specialist
Opladning Til Beboernes Elbiler Sæt Strøm Til Den Grønne Udvikling (1) Opladning Til Beboernes Elbiler Sæt Strøm Til Den Grønne Udvikling Resp (1)

Jeres fordele kort fortalt

  • I ejer løsningen
  • I slipper for skjulte gebyrer og bindinger
  • I kan opsige når som helst - uden grund
  • I sætter selv prisen på el i jeres forening, og der er ikke krav om el-leverandør
  • I slipper for, at jeres beboere påtvinges ladeoperatører med høj elpris
Kontakt os
Sådan Monteres En Elbils Lader Homecharge Dktv Lader Sådan Monteres En Elbils Lader Homecharge Dktv Lader

Så let som et, to, tre

Det kan virke som en stor beslutning at sige ja til at opsætte ladestandere. Og det er det også. For beslutningen vil have en enorm positiv afsmitning på beboernes glæde, foreningens renommé og boligernes værdi.

Inden I beslutter jer, skal I blot tage stilling til tre ting:

1) Skal foreningen eje standerne, eller skal I eje dem med beboerne?

2) Vil I opsætte færdige ladebokse, eller vil I også klar til, at jeres behov udvikler sig ved også at opsætte forberedte bokse, der kan tilsluttes på kort tid?

3) Hvordan vil I afregne strømmen? Her kan I vælge mellem tre niveauer med stigende grad af hjælp fra HomeCharge.

Når disse beslutninger er truffet, er I klar til at træde et skridt ind i en mere miljøvenlig fremtid.

Laderstander I Foreningen 4 Way Laderstander I Foreningen 4 Way

Installationen fra start til slut

Vi hjælper dig i gang – og videre derfra

Ladestander Infrastruktur Punkt 1

Trin 1: Opsætning af infrastruktur

Der opsættes en ladeinfrastruktur til ladeboksene.

Ladestander Baplade Punkt 2

Trin 2: Ladeboks bagplade

Bagpladen opsættes, og her har I mulighed for at opsætte en fuld ladeboks eller opsætte en forberedt installation, så I via plug and play-løsning nemt og billigt kan tilføje nye ladere, når behovet vokser.

Ladestander Lader Punkt 3 (1)

Trin 3: Tilslutning af elektronik

Ladeboksen er selve elektronikken og intelligensen, der tilsluttes til den eksisterende bagplade.

Ladestander Lader Punkt 3

Trin 4: Udbyg systemet, når det passer jer

Når en beboer får en ny elbil, kommer vi og opsætter en ladeboks.