Sikring Til Virksomheder Sikring Til Virksomheder

Adgangskontrol

– fordi alle ikke skal have adgang til alt

Tag kontrollen med et ADK-anlæg

Der er mange ting, der er værd at beskytte. Virksomhedens netværk, produktion og processer. Bygninger og inventar. Personfølsomme oplysninger og den personlige sikkerhed.

 

Adgangskontrol er det sikre og højteknologiske alternativ til et mekanisk låsesystem. ADK-systemerne gør det muligt at skræddersy adgangen til den enkelte bruger og registrere hvem der tjekker ind og tjekker ud. Nogle løsninger kan genkende mennesker og nummerplader, andre flytter dørtelefonen over på mobilen. Man kunne næsten fristes til at sige, at adgangskontrollen højner bygningens IQ.

Heimstaden Horsens Driftschef Adgangskontrol Heimstaden Horsens Driftschef Adgangskontrol

Hvad er adgangskontrol?

Adgangskontrol dækker over en række forskellige systemer og teknologier. Overordnet set har de til formål at regulere, hvem der har adgang til bestemte systemer, ressourcer og områder i virksomheden, boligforeningen eller institutionen.

5 eksempler på adgangskontrol

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

Elektroniske låsesystemer

Med iLOQs intelligente låsesystemer flytter nøglen ind på telefonen. Den nøglefri teknologi øger sikkerheden og fleksibiliteten for brugere såvel som administrator, der kan tildele, tilbagekalde, tidsbegrænse og tracke adgangsrettighederne digitalt.

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

Dørtelefoner

Moderne dørtelefonanlæg byder på en række muligheder og højner sikkerheden med bl.a. video. IP-dørtelefoner gør det desuden muligt at koble flere smarte løsninger til dørtelefonanlægget, herunder døråbning via app.

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

Ansigtsgenkendelse

Ansigtsgenkendelse er en måde hvorpå kameraer ved hjælp af avancerede algoritmer kan identificere ansigter og tillade adgang. Teknologien gør det desuden muligt at følge personers færden.

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

Nummerpladegenkendelse

Nummerpladegenkendelse anvendes til registrering af køretøjer eller som adgangskontrol til parkeringspladser og parkeringskældre. Dermed har virksomheden eller boligforeningen fuldt overblik over, hvilke biler der befinder sig på matriklen.

Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

Nøglekort og nøglebrikker

Digital adgangskontrol med nøglebrikker og nøglekort er et sikkert alternativ til mekaniske nøgler. Systemet gør det muligt at skræddersy adgangsrettigheder og er samtidig en enkel og fleksibel løsning for både administratorer og brugere.

Visuelt element. Enten skal vi bare linke til siden med sikringsløsninger – eller vi kan også sætte teasere ind for alle de forskellige sikringsløsninger.

Heimstaden Horsens Bygning Adgangskontrol Med Elektronisk Lås

Få adgang til endnu mere

Adgangskontrol er bare nogle af de løsninger vi tilbyder. Vores sikringsløsninger kan tilpasses store og små projekter – og kombineres på kryds og tværs. Men én ting er sikkert: vi finder den løsning, der får jeres virksomhed eller forening til at stå stærkere. 

Om vores sikringsløsninger

Adgangskontrol til erhverv

Med elektroniske ADK-anlæg har virksomheden fuld kontrol over, hvem der har adgang til virksomhedens lokaliteter og hvornår. Ved hjælp af nummerpladegenkendelse lukker kameraerne kun genkendelige nummerplader ind i parkeringskælderen, mens adgangskontrol med brik eller nøglekort registrerer hvem, der kommer og går.

Adgangskontrollen kan skræddersyes til den enkelte medarbejder, således det eksempelvis kun er udvalgte personer, der har adgang til virksomhedens kritiske infrastruktur og data. Ved brug af elektronisk adgangskontrol efterlades digitale fodspor, som registreres i ADK-anlægget. På den måde har virksomheden indblik i hvilke personer, der befinder sig i forskellige dele af bygningen.

Sikkerhed I Netværket Enkelt Sikkerhed I Netværket Enkelt

Adgangskontrol til boligforeninger

De fleste beboere i boligforeninger og etagebyggerier er bekendt med dørtelefonen, der giver beboeren mulighed for at sortere, hvem der lukkes ind i opgangen. Moderne adgangskontrol åbner imidlertid for muligheder, fx med IP-dørtelefoner og elektroniske låsesystemer, som flytter teknologien over på mobilen og gør det muligt at betjene adgangen via en app.

Moderne elektronisk adgangskontrol fritager samtidig ejendomskontor og administrator for en række driftsopgaver i forbindelse med udskiftning af navneskilte, nøgler og låse. ADK-anlæg med integrerede kameraer og elektroniske låsesystemer giver desuden mulighed for at tracke og dokumentere, hvem der har haft adgang.

Tryghed Er Ikke Bare Et Produkt, Man Installerer Tryghed Er Ikke Bare Et Produkt, Man Installerer

Få adgang til mere sikkerhed med DKTV

Sikring kan se ud på mange måde. Det gælder også adgangskontrol. Ud fra en grundig behovsafdækning skræddersyer vi en løsning dimensioneret til jeres behov og budget.

DKTV Sikring er en del af DKTV. Vi er ISO-certificeret, medlem af Sikringsbranchen og klar til at hjælpe jer hele vejen: fra rådgivning til planlægning, installering, overvågning og løbende servicering af jeres sikringsløsninger.

Vores serviceteknikere kører i hele landet og er altid klar til at rykke ud – hurtigt og professionelt.

Kontakt os
Dktv Teknikerbil I Boligforening Dktv Teknikerbil I Boligforening