Synlig Sikkerhed Synlig Sikkerhed Resp

Videoovervågning – øjnene, der aldrig blinker

Intelligent overvågning, intelligent løst

Kameraer kommer i alle afskygninger, og der findes ikke én gylden løsning, når det gælder overvågning. Til gengæld findes der mange skræddersyede løsninger, der hver især kan noget helt særligt.

Vi tilbyder en lang række overvågningsløsninger tilpasset jeres ejendom, udfordringer og behov. Uanset om der er behov for et enkelt overvågningskamera i et afgrænset område, som kan tilgås via mobilen – eller der er tale om et større setup af cloud-baseret videoovervågning med mange tilkoblede kameraer med bevægelsessensor, HD-optagelser og alarm.

Sådan arbejder vi med tryghed
Montering Af Videoovervågning Boligforening Montering Af Videoovervågning Boligforening Mobil

Få ekstra øjne på trygheden med kameraovervågning

Videoovervågning er måske en praktisk og højteknologisk installation, men det handler først og fremmest om tryghed. Med udgangspunkt i det enkelte projekt og ud fra en grundig behovsafdækning skræddersyr og installerer vi lige præcis den løsning, kunden har behov for. Hverken mere eller mindre.

Erhverv Sikring Af Bygninger

Derfor skal I tænke videoovervågningen ind i tryghedsstrategien

  • Kameraovervågning har en præventiv effekt mod tyveri, hærværk, o. lign.
  • Afhængig af virksomhedens eller foreningens sikringsniveau kan videoovervågning være et krav fra forsikringsselskabet
  • Kameraernes præventive effekt vil typisk smitte af på udgifter til bl.a. hærværk, som reduceres markant
  • Videooptagelser fungerer som bevismateriale og fritager ansatte, beboere, mv. for at skulle vidne
  • Overvågningen kan skræddersyes til omstændighederne, budgettet og behovet.

Synlig sikkerhed

Når det kommer til videoovervågning, er det ikke altid en fordel at vælge den diskrete løsning. Ved at installere synlige overvågningskameraer på strategiske steder i boligforeningen eller virksomheden får sikkerhedspersonalet ikke kun bedre overblik og mulighed for at gribe ind.

Synlige sikringsløsninger som overvågningskameraer, automatisk belysning, mv. har nemlig også afskrækkende effekt, der virker præventivt mod tyveri, hærværk og ubudne gæster.

Skrald Overvågning Gård Video Fællesareal Skrald Overvågning Gård Video Fællesareal Mobil

Avanceret overvågning sætter ansigt på tyven

Videoteknologien er ikke, hvad den har været. Heldigvis.

Kameraer i HD-kvalitet, termiske kameraer, nummerpladegenkendelse, ansigtsgenkendelse, perimetersikring og andre avancerede løsninger har gjort livet surt for kriminelle – og lettere for dem, der har noget at beskytte.

Hvor videoovervågning tidligere blev brugt til at filme indbrud, giver højteknologisk kameraovervågning helt nye muligheder for dataanalyse og kobling med andre sikringsløsninger. Med ansigtsgenkendelse kan den avancerede software hurtigt genkende en person og registrere hvor denne ellers har været. Således er det både nemmere at komme på sporet af den kriminelle og dokumentere hændelserne.

Avanceret Overvågning Sætter Ansigt På Tyven Avanceret Overvågning Sætter Ansigt På Tyven Dktv Sikring

Regler for videoovervågning

Der er mange gode grunde til at sikre sin virksomhed eller forening med kameraovervågning. Det er dog ikke helt uvæsentligt, om man vil sætte et par kameraer op i den lille butik, overvåge en større erhvervsejendom eller installere videoovervågning i boligforeningen eller på plejehjemmet.

Uanset virksomhedens, institutionens eller foreningens størrelse og art gælder TV-overvågningsloven. Dermed er der en række regler, der gør sig gældende i forbindelse med overvågning, herunder opbevaring og deling af videomateriale samt overvågning af medarbejdere.

Videoovervågning Erhverv Videoovervågning Erhverv
Dktv Teknikerbil Foran Lejligheder I København

Find vej gennem junglen med DKTV

Det kan være svært at navigere i junglen af regler, undtagelser og GDPR, men I er ikke alene.

DKTV er ISO 9001-certificeret, hvilket betyder at vi installerer vores sikringsløsninger efter gældende standarder og regler, ligesom vi har faste protokoller for dokumentation og udførsel af opgaverne. Kort sagt: vi kender reglerne, rådgiver gennem hele processen og garanterer en løsning, der følger lovgivningen og matcher jeres behov.

Sådan arbejder vores kunder med sikkerhed

”I dag er det meget nemmere for os at løfte bevismaterialerne. De taler nemlig for sig selv. Det er dejligt nemt for os, og vi ved, at sagen er i trygge hænder. Derudover har videoovervågning en præventiv effekt i og med at folk ved, at de er der. Så vi oplever også færre hændelser end hidtil… og det er vi jo selvfølgelig glade for!”
- Michael Riis Nyrand, ejendomsleder i Taastrupgaard
Altid Sikret Med DKTV Sikring

Altid sikret med DKTV Sikring

DKTV Sikring dækker hele Danmark og tilbyder gennemtestede sikringsløsninger i høj kvalitet – altid tilpasset den enkelte boligforenings særlige forhold og behov.

Som medlem af Sikkerhedsbrancen – og som en del af DKTV og TDC – sætter vi barren højt og arbejder altid ud fra de højeste standarder. Både når det gælder de innovative løsninger og den høje kvalitet.

Vi er ligeledes ISO-certificerede, hvilket er jeres garanti for kvalitet og sikkerhed.

Kontakt os her