Heimstaden Horsens Sikkerhed P Kælder Heimstaden Horsens Sikkerhed P Kælder Mobil

Den bedste parkering i boligforeningen

Vi hjælper jer med at sikre både beboere og gæster en mere tryg og effektiv parkering

Parkér bekymringerne

Vi kender til hverdagen i boligforeningen. Når mennesker bor tæt, skal rammerne være i orden for at skabe en glidende hverdag, hvor alle er glade.

Det gælder i høj grad også, når det kommer til parkering. Beboerne skal være trygge ved at efterlade deres køretøjer på parkeringspladserne til næste gang, de skal bruge dem. Og det skal være både nemt og sikkert at lade de elektriske biler op, så de er klar til at komme på vejene igen.

Hos DKTV samler vi på de bedste løsninger – også når det gælder jeres parkeringspladser. Det kommer både jer, jeres beboere og deres gæster til gode.

Kontakt os her
Sikker Parkering I Boligforeningen Sikker Parkering I Boligforeningen

Sådan kan vi hjælpe jer med at give beboerne den bedste parkering

1. HomeCharge

Interessen for el- og hybridbiler er større end nogensinde før. Det har I sikkert også oplevet i jeres forening, hvor antallet af de miljøvenlige køretøjer vokser.

I kan som boligforening støtte op om den grønne udvikling og gøre det nemmere for jeres beboere at vælge elbil ved at sørge for lokale ladestandere. På den måde er I også på forkant med de nye EU-krav om ladestandere på parkeringspladser med flere end 10 båse.

Det er svært for jer at forudsige, om I skal bruge fem, 10 eller 15 ladestandere inden for de næste år. Derfor er løsningen selvfølgelig skalérbar. Det betyder, at I kan udvide med flere ladere i takt med, at der kommer flere elbiler i foreningen.

Derudover er det foreningen selv, der sætter prisen på strøm.

Om ladestandere
Her Får Du Elbil Ladestander I Boligforeningen Her Får Du Elbil Ladestander I Boligforeningen Mobil
Parkeringsanlæg Til Boligforening

2. Adgangskontrol og overvågning

Har I styr på, hvem der bruger jeres parkeringspladser? Og vil I sikre, at jeres beboere altid har et sted at parkere deres køretøjer efter en lang arbejdsdag?

Med adgangskontrol kan I styre, hvem der har adgang til parkeringsområdet. På den måde slipper I for ærgerlige beboere, der skal cirkulere på pladsen for at finde en ledig bås.

Samtidig højner adgangskontrol og overvågning sikkerheden. Ikke bare i parkeringsområdet, men i hele boligforeningen.

Adgangskontrollen kan både betjenes via en nøglebrik eller ved hjælp af nummerpladegenkendelse.

Uanset jeres behov leverer vi rådgivning og vejledning, så I får valgt den løsning, der passer til jeres boligforening. Ikke mindst i forhold til, om det kan bruges sammen med eventuel eksisterende teknologi i foreningen, så I ikke skal ud og investere i unødvendig og dyr software.

Sikring i foreningen

3. Professionel hjælp lige om hjørnet

DKTV har over 50 års erfaring og dækker hele landet.

Uanset om du er på udkig efter rådgivning til den næste netværksløsning, eller om du allerede nu er klar til at sikre dine gæster en ukompliceret parkering, så er en af vores professionelle teknikere klar til at hjælpe dig.

Kontakt os her
Tv Tekniker Til Stærkt Signal Tv Tekniker Til Stærkt Signal Mobil