Dktv Teknikerbil På Byggeplads Netværksinstallation Dktv Teknikerbil På Byggeplads Netværksinstallation Mobil

Netværk til det fremtidssikrede byggeri

Nøglen til det moderne byggeri er de netværk, der får hverdagen til at køre, og tingene til at hænge sammen.

 

Fremtidens byggeri har fokus på klima og datasikkerhed

Den grønne omstilling er for alvor nået byggebranchen og det moderne byggeri. De digitale, intelligente services og produkter vokser – både i byggefasen og i den efterfølgende ejendomsdrift. Samtidig er risikoen for hacking og misbrug af data steget markant.

Det stiller store krav til kapaciteten i bygningens netværk, samt sikring af data, men også at kunne gøre data tilgængelig for de efterfølgende brugere og drift af ejendommen.

Det betaler sig at komme godt fra start og få lagt et godt fundament. Derfor skal din ejendom klargøres allerede i byggefasen, også når det handler om digitalisering. Så I kan forbinde alle de ønskede anlæg og services - nu og i fremtiden.

Byggeri Og Esg Point Med Solceller Og Bæredygtighed Byggeri Og Esg Point Med Solceller Og Bæredygtighed Mobil

Tænk netværket ind i byggeriet

Om det er boliger eller erhverv under opførsel, så skal netværket tænkes ind fra starten. Det vil spare tid og penge - både på kort og længere sigt.

Ved at etablere jeres eget netværk har I kun én forbindelse ud af huset. Det højner sikkerheden og hjælper med at holde styr på trafikken mellem alle komponenterne i jeres tekniske anlæg.

Derudover bliver driftsomkostningerne væsentligt lavere, i og med at alle komponenter overvåges og monitoreres i én app, så eksempelvis fejlfinding sker stort set automatisk.

Kontakt os her
Tekniker Byggeplads Fibernet Tekniker Byggeplads Fibernet Mobil

Solcelleløsninger

Et solcelleanlæg er ikke bare en bæredygtig investering. En kort tilbagebetalingstid på 7-10 år samt udsigt til lavere driftsomkostninger og CO2-afgifter gør også solcelleanlægget til en klog og fremtidssikret investering.

Vedvarende energi fra solceller bidrager desuden til at opfylde stigende krav til CO2-reduktion og energioptimering af bygninger, og vil samtidig styrke virksomhedens CSR-profil.

DKTV leverer komplette solcelleanlæg til konkurrencedygtige priser. Erfarne rådgivere, dygtige installatører, høj garanti og leveringssikkerhed samt 100% dansk support er en del af pakken.

Kontakt os her
Solcelle Anlæg På Virksomhedens Tag Bubble Solcelle Anlæg På Virksomhedens Tag Bubble Mobil

Sikkerhed: før under og efter byggeriet - hele vejen rundt

Sikring hele vejen rundt er altafgørende. Det er derfor vigtigt at have følgende med i overvejelserne så tidligt som muligt i processen:

  • Tænk tyverisikring ind i byggeprojektet fra start. Det er både en økonomisk fordel og gør det langt nemmere at komme i gang.
  • Vælg en sikringsansvarlig. Det er billigere og giver en bedre sikring, hvis man har udpeget en person, der koordinerer tyverisikringen på byggepladsen.
  • Få nedskrevet en sikringspolitik, som alle i firmaet og på byggepladsen kan ’læne’ sig op ad
  • Fastlæg en rutine, hvor der udføres et dagligt fyraftenstjek. På den måde sikrer man, at alt er, som det skal være, inden byggepladsen forlades, og at sikringsrutinerne bliver overholdt.

Derudover skal I huske at løbende at tilpasse tyverisikringen til byggepladsens udvikling gennem byggeriets faser.

Et typisk projektforløb med sikringsløsninger

1. Udbudsmateriale
Bygherre udspecificerer ønskerne til den sikringsløsning der skal etableres. Udbudsmaterialet dokumenterer ønskerne til f.eks. antal videokameraer og dørkontrol, samt evt. særlige æstetiske ønsker til designet.

2. Projektering
DKTV Sikring rådgiver og anbefaler en skræddersyet løsning.

På Scandic Falkoner foreslog DKTV Sikring en række lokationer, hvor det ville være mest optimalt at placere videokameraerne samt en korrekt størrelse på den server der skulle installeres. 

3. Granskning
Derefter er det tid til at afstemme og i fællesskab sikre, at den rigtige løsning er fundet.

 

4. Projekttilbud
DKTV Sikring udarbejder et detaljeret pristilbud på hele projektet.

5. Projektaftale
Sammen med entreprenøren og bygherren udarbejdes der en tidsplan.

6. Installation
DKTV Sikring påbegynder den aftalte installation af sikringsprodukterne og anlægget.

7. Test af anlæg
Inden idriftsætning tjekker DKTV Sikring alle installationer for fejl og hele processen dokumenteres.

8. Idriftsætning
Til sidst skal sikringsanlægget idriftsættes, og projektet er gennemført.

Et Netværk Der Forbinder Alle Boliger

HyperConnect: Netværket, der forbinder alle boliger

HyperConnect er det intelligente hjerte, der samler alle netværk i ét. Det betyder, at alle relevante services som fx dørtelefon, internet, vaskeri og varme kan tilknyttes, overvåges og administreres på ét sted. Det gør det let for jer og giver jer tryghed for, at alle boligforeningens netværk fungerer. Og så er det hverken dyrt eller besværligt, for I kan tage ét skridt ad gangen – i jeres eget tempo.

Om HyperConnect
Sikring Skalsikring Og Videoovervågning Erhverv

Sikringsløsninger

Har I styr på, hvem der færdes på jeres områder? Og er I en af de mange, der har oplevet tyverier af eksempelvis dyre maskiner på jeres byggeområde? DKTV Sikring kan bl.a. hjælpe med TV-overvågning af jeres byggeplads. Vi leverer både perimetersikring, skalsikring og rumovervågning for at hjælpe med at holde ubudne gæster ude og sikre jeres værdier.

Om sikringsløsninger
Teknikere Der Samarbejder Ved Krydsfelt

Én leverandør og professionel hjælp lige om hjørnet

DKTV har 40 års erfaring og dækker hele landet. Uanset om du er på udkig efter rådgivning til den næste netværksløsning, eller om du har brug for hjælp til at sikre jeres byggeri, så er en af vores professionelle teknikere klar til at hjælpe.