Blogs & Cases

BLOG

Phishing Cybersikkerhed Artikel Blog

BLOG: Hvordan beskytter man sin virksomhed mod Phishing?

I dag kan hackerne være så erfarne og dygtige, at det kan være svært for selv den skarpeste medarbejder at opdage, når man modtager en phishing-mail. Hidtil har phishing-mails været nemme at spotte pga. stavefejl og åbenlys utroværdigt sprog. Sådan er det ikke mere.

CASE

Hvordan Udvalgte I Ladeoperatør Til Ladestander

CASE: Det er vigtigt med et komplet, skudsikkert koncept fra start

Den almennyttige boligforening Engen i Rødovre har fået opsat ladestandere fra HomeCharge. Vi mødtes med en med Claus Ohlsson, der er formand i foreningen, og som har været primus motor på projektet, til en snak om, hvordan processen har været - fra A til Z.

CASE

Forening Nicolinehus Med Hyperconnect

Nicolinehus – byggeriet der kan alt!

Livet som beboer i Nicolinehus vil bære præg af, at de nyeste teknologier er tænkt ind i byggeriet fra start. Fx er der via parkeringskælderen trukket fibernet op til alle lejligheder. Et smart DAS-anlæg er installeret flere steder i ejendommen, og skal optimere og forbedre mobilsignalet i ejendommen.

Privat

Alarm Og Sirene Blink

BLOG: Den usynlige internetkrig i Europa

Der er krig i Europa. Vi kan alle sammen følge med på afstand i nyhederne, imens Rusland angriber Ukraine. Krigen er tydelig og voldsom, men for mange er den stadig langt væk. Men der foregår faktisk en anden mere usynlig krig lige nu. Og den er noget tættere på, end vi lige regner med. Det er nemlig den ’usynlige’ cyberkrig, som udspiller sig imellem Vesten og Rusland.

DKTV Sikring

Heimstaden Horsens Adk Blogpreview

CASE: Sikring af parkeringsanlæg i ’Havnehusene’ i Horsens

Den sikringsløsning Heimstaden har valgt, indbefatter adgangskontrol af entredør til opgange, hoveddør til de enkelte lejligheder, pulterrum og parkeringskælderen. Da kunden vælger at samle alle indgange i én samlet sikringsløsning, får de automatisk ét enkelt og mere driftssikkert system.

Privat

Netflix Øger Streamingkvaliteten

BLOG: Netflix øger streaming-kvaliteten

Initiativet kommer efter, Netflix sænkede sin streaming-kvalitet i midten af marts efter ønske fra EU. På daværende tidspunkt var der et større pres på båndbredden, da mange borgere arbejdede hjemmefra. Nu da mange er tilbage på arbejdskontoret, har Netflix igen valgt at øge niveauet til 4K-kvalitet.