Blogs & Cases

CASE

Tryghed I Ellemarken Blog Preview

CASE: Tryghed hvor du bor

Boligafdelingen Ellemarken i Køge har tidligere haft udfordringer med ganske få beboere, og et større antal personer udefra, som skabte utryghed. Derfor iværksatte afdelingsbestyrelsen en række initiativer for at skabe mere tryghed i området. Et af dem var at opsætte nye overvågningskameraer.

CASE

GAB Case Tilkobler Ladekabel Til Bil

CASE: Få styr på processen, når I skal etablere ladestandere

Efterspørgslen på ladestandere har aldrig været større. Og mange vil derfor gerne vide, hvordan man igangsætter etablering af ladestandere i sin bolig- eller andelsforening. Derfor har vi spurgt driftschef Michael Rud fra Glostrup Andelsboligforening om, hvordan han har grebet den proces an.

BLOG

Phishing Cybersikkerhed Artikel Blog

BLOG: Hvordan beskytter man sin virksomhed mod Phishing?

I dag kan hackerne være så erfarne og dygtige, at det kan være svært for selv den skarpeste medarbejder at opdage, når man modtager en phishing-mail. Hidtil har phishing-mails været nemme at spotte pga. stavefejl og åbenlys utroværdigt sprog. Sådan er det ikke mere.

CASE

Hvordan Udvalgte I Ladeoperatør Til Ladestander

CASE: Det er vigtigt med et komplet, skudsikkert koncept fra start

Den almennyttige boligforening Engen i Rødovre har fået opsat ladestandere fra HomeCharge. Vi mødtes med en med Claus Ohlsson, der er formand i foreningen, og som har været primus motor på projektet, til en snak om, hvordan processen har været - fra A til Z.

CASE

Forening Nicolinehus Med Hyperconnect

Nicolinehus – byggeriet der kan alt!

Livet som beboer i Nicolinehus vil bære præg af, at de nyeste teknologier er tænkt ind i byggeriet fra start. Fx er der via parkeringskælderen trukket fibernet op til alle lejligheder. Et smart DAS-anlæg er installeret flere steder i ejendommen, og skal optimere og forbedre mobilsignalet i ejendommen.

Privat

Alarm Og Sirene Blink

BLOG: Den usynlige internetkrig i Europa

Der er krig i Europa. Vi kan alle sammen følge med på afstand i nyhederne, imens Rusland angriber Ukraine. Krigen er tydelig og voldsom, men for mange er den stadig langt væk. Men der foregår faktisk en anden mere usynlig krig lige nu. Og den er noget tættere på, end vi lige regner med. Det er nemlig den ’usynlige’ cyberkrig, som udspiller sig imellem Vesten og Rusland.